شناسهٔ خبر: 75316132 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون استاندار تأکید کرد

ورود به‌موقع دستگاه نظارتی به مرکز نگهداری معلولان فردوس در شهرکرد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: دستگاه‌های نظارتی کمتر به مرکز نگهداری معلولان فردوس ورود کرده‌ بودند، شاهد ورود به‌موقع سازمان بازرسی به این مجموعه بودیم، البته شاهد اصلاح برخی فرآیندها هستیم.

صاحب‌خبر -

عبدالعلی ارژنگ دوشنبه ۲۱ مهر در بازدید از مرکز نگهداری از معلولان فردوس در شهرکرد با اشاره به اینکه جامعه هدف معلولان جسمی و ذهنی دارای شرایط خاص هستند، اظهار کرد: شرایط نگهداری این قشر کاملا متفاوت بوده و سبک مدیریت این مجموعه کاملا متفاوت از یک مجموعه اداری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه هیات مدیره در مجموعه نگهداری معلولان فردوس باید از خودگذشتگی انجام دهند، گفت: امیدواریم با اصلاح رویکرد در مجموعه فردوس، شرایط نگهداری بهبود پیدا کند، تغییر مدیریت در این مجموعه مشهود است.

ارژنگ تاکید کرد: بازخورد بیرونی اصلاح مدیریت در مرکز نگهداری معلولان فردوس موجب اعتمادسازی برای کمک‌های خیری است، اما این مجموعه نیازمند یک درآمد پایدار است و باید سازمان بهزیستی نیز نگاه ویژه به این مجموعه داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در صلاحیت کاری کارکنان مجموعه نگهداری معلولان فردوس یک بازنگری صورت بگیرد، همچنین سازکار ورود و خروج معلولان با دقت و حساسیت انجام شود.

ورود به موقع دستگاه نظارتی به مرکز نگهداری معلولان فردوس در شهرکرد

انتهای پیام