شناسهٔ خبر: 75314174 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی :

دانش آموزان زیر ۱۵ سال ایران در مسابقات والیبال قهرمانی جهان حضور می‌یابند

زنجان - ایرنا - سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: طبق برنامه ریزی ها دانش‌آموزان زیر ۱۵ سال ایران آذر ماه سال جاری در مسابقات والیبال قهرمانی جهان در چین (دختر و پسر )حضور خواهند یافت، این رقابت‌ها با هدف کسب نتایج مطلوب و افتخارآفرینی برای کشور برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا صائبی روز دوشنبه در مجمع انتخاباتی هیات ورزشی دانش آموزی استان زنجان، با اشاره به اهمیت فدراسیون ورزش دانش‌آموزی افزود: این فدراسیون با حدود ۱۶ میلیون مخاطب، بر توسعه ورزش همگانی و تربیتی تمرکز دارد و در کنار آن، به مسابقات قهرمانی نیز توجه دارد.

وی با بیان اینکه زیربنا و اساس ورزش کشور فدراسیون ورزش دانش آموزی است گفت: با روی کار آمدن دولت وفاق ملی، همکاری و هم افزایی بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان در حوزه ورزش دانش‌آموزی تقویت شده است.

صائبی اظهار داشت: نمونه آن اعزام دانش‌آموزان به مسابقات بین‌المللی در بحرین و صربستان است که برای اولین بار در تاریخ، دانش‌آموزان زیر ۱۸ و ۱۵ سال در این مسابقات شرکت کردند و این نشان‌دهنده نگاه ویژه مسئولان است.

وی بر اهمیت برنامه‌ریزی منسجم و همکاری تیمی در فدراسیون تأکید کرد و گفت: هدف نهایی از این برنامه ها ارتقاء سطح سلامت جسمی و اجتماعی دانش‌آموزان، شناسایی استعدادهای ورزشی و معرفی آنها به فدراسیون‌های ملی و بین‌المللی است.

سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: چشم انداز فدراسیون این است که تا پایان برنامه هفتم توسعه به عنوان مرجع مطمئن در معرفی استعدادهای برتر ورزشی و به سایر فدراسیون ها و کسب کرسی های ملی و بین المللی باشد.

وی به برنامه‌های آینده، از جمله برگزاری جشنواره‌ها و مسابقات در سه دوره تحصیلی، با تمرکز بر ورزش همگانی، بازی‌های بومی محلی، ورزش با خانواده و طرح‌هایی مانند پیاده‌روی و کوهپیمایی اشاره کرد و گفت: در بخش مسابقات ملی و بین‌المللی، تغییراتی در نحوه برگزاری مسابقات، از جمله افزایش رشته‌ها از چهار به ۱۰ و کاهش تعداد تیم‌ها، صورت گرفته است.

صائبی افزود: همچنین، برنامه‌ریزی برای مسابقات در مناطق روستایی و عشایری و برگزاری لیگ دانش‌آموزی در مقطع متوسطه اول برای پسران و دختران، از دیگر اقدامات جدید است که نشان‌دهنده توسعه و تنوع فعالیت‌های ورزشی در سطح مدارس است.

وی با اشاره به اهمیت مسابقات در مدارس، گقت: در مقطع متوسطه اول، تیم‌های ورزشی به چهار گروه چهارتایی تقسیم می‌شوند و مسابقات رفت و برگشتی در مدرسه‌ها برگزار می‌ شود که این امر با هدف ایجاد شور و نشاط در دانش‌آموزان است.

سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی ادامه داد: در بخش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، برای اولین بار مسابقاتی برگزار شد که منجر به اعزام دانش‌آموزان نیازهای ویژه به مسابقات بین‌المللی در صربستان شد.

وی اظهار داشت: در این مسابقات، ۸۶ مدال کسب شد که ۱۴ مدال آن توسط دانش‌آموزان نیازهای ویژه به دست آمد، یعنی حدود ۱۶ درصد از مدال‌ها را شامل می شود.

صائبی افزود: این نشان می‌دهد که دانش‌آموزان با نیازهای ویژه نقش مهمی در موفقیت‌های ورزشی دارند و استان‌ها نیز در برگزاری مسابقات و حمایت از این گروه‌ها تشویق شده‌اند.

وی با بیان اینکه در حوزه ورزش دختران دانش‌آموزان به مسابقات بین‌المللی اعزام شدند گفت: برای اولین بار، دانش‌آموزان دختر در مسابقات ژیمناستیک شرکت کردند که ۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان را تشکیل دادند و توانستند ۳۰ درصد مدال‌ها را کسب کنند.

سرپرست فدراسیون ورزش دانش‌آموزی ادامه داد: این نشان‌دهنده پیشرفت و توجه ویژه به ورزش دختران است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های آینده شامل مسابقات بین‌المللی گفت: مسابقات فوتسال دانش آموزی در نوزدهم مهرماه در برزیل برگزار می‌شود که دانش‌آموزان پسر و دختر در آن شرکت خواهند کرد.

صائبی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان پسر قبلاً در مسابقات جهانی شرکت کرده‌اند، اما برای اولین بار است که دانش‌آموزان دختر اعزام می‌شوند.