شناسهٔ خبر: 75311750 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تأکید بر گسترش آموزش فارسی در لبنان

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا مرتضوی، رایزن فرهنگی جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان، با غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، حدادعادل در این دیدار با اشاره به انتصاب مرتضوی به‌عنوان نماینده این بنیاد در لبنان، بر ضرورت بهره‌گیری از تجربه‌های او و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای آموزش و گسترش زبان فارسی تأکید کرد.

رئیس بنیاد سعدی گفت: سابقه تدریس زبان فارسی در دانشگاه لبنان بیش از نیم قرن است و چهره‌هایی همچون زنده‌یاد ویکتور الکک، استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی و ایران‌شناس در لبنان، و زنده‌یاد محمد محمدی ملایری، استاد دانشگاه تهران و دانشگاه‌های دولتی لبنان در این مسیر نقش مؤثری داشته‌اند.

او با تأکید بر ضرورت به‌روزرسانی منابع آموزشی، از تلاش بنیاد سعدی برای استانداردسازی آموزش زبان فارسی و جایگزینی کتاب‌های قدیمی با مجموعه جدید کتاب‌های «شیراز» ویژه جهان عرب خبر داد.

حداد عادل با اشاره به ضرورت تربیت مدرسان محلی و تقویت حمایت‌های آموزشی و بورسیه‌های تحصیلی، بر برنامه‌ریزی گسترده‌تر برای توسعه زبان فارسی در لبنان تاکید کرد و برای رایزن فرهنگی جدید ایران در انجام مأموریت‌های فرهنگی آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا مرتضوی، رایزن فرهنگی ایران و نماینده جدید بنیاد سعدی در لبنان نیز با قدردانی از حمایت‌های این بنیاد، بر اهمیت گسترش آموزش زبان فارسی در این کشور تأکید کرد و گفت: احیای انجمن فارسی‌آموزان لبنان و تمرکز بر کلاس‌های آزاد آموزش زبان فارسی در کنار آموزش‌های دانشگاهی و مدرسه‌ای از برنامه‌های اصلی در دوره جدید فعالیت فرهنگی ایران در این کشور است.

تأکید بر گسترش آموزش فارسی در لبنان

انتهای پیام