شناسهٔ خبر: 75309829 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نمایشگاه ایپاس نماد پیوند پلیس، صنعت و دانش‌بنیان‌هاست / سردار رضایی: پلیس ایران در ردیف برترین نیرو‌های منطقه در خدمت‌رسانی است

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به ربع قرن برگزاری نمایشگاه ایپاس، این رویداد را بستری برای تعامل مؤثر میان بهره‌برداران، تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: دستاورد‌های این نمایشگاه موجب ارتقای خدمت‌رسانی به مردم در حوزه‌های مختلف از جمله تردد زائران اربعین و خدمات شماره‌گذاری شده است.

صاحب‌خبر -
نمایشگاه ایپاس نماد پیوند پلیس، صنعت و دانش‌بنیان‌هاست / سردار رضایی: پلیس ایران در ردیف برترین نیرو‌های منطقه در خدمت‌رسانی است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل فراجا در آیین افتتاحیه بیست‌و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایپاس با حضور سفرای کشور‌های دوست، وابسته‌های نظامی و انتظامی و نمایندگان شرکت‌های داخلی و خارجی اظهار کرد: نمایشگاه ایپاس که امروز در آستانه ربع قرن برگزاری قرار دارد، یکی از نمایشگاه‌های پربهره و مؤثر کشور است که آورده‌های ارزشمندی برای بهره‌برداران، تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان به همراه داشته است.

وی با اشاره به نقش نمایشگاه در ارتقای خدمات عمومی افزود: در گذشته زائران اربعین برای تردد از مرز‌ها باید ساعت‌ها منتظر می‌ماندند، اما امروز با بهره‌گیری از نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های مدیریتی طراحی‌شده در همین نمایشگاه، زمان تردد به ثانیه کاهش یافته است. همچنین در حوزه شماره‌گذاری و تعویض پلاک نیز خدمات چندساعته به چند دقیقه رسیده است.

سردار رضایی هدف اصلی نمایشگاه ایپاس را «ایجاد تعامل میان بهره‌برداران، تولیدکنندگان، دانشگاه‌ها و صنعت» دانست و گفت: در این نمایشگاه نیاز‌های عملیاتی و فناورانه نیرو‌های انتظامی از سوی شرکت‌های داخلی و خارجی بررسی می‌شود تا پلیس بتواند از تازه‌ترین فناوری‌ها در مسیر خدمت به مردم بهره‌مند شود.

او با تأکید بر اینکه پلیس جمهوری اسلامی ایران مسئول تأمین امنیت عمومی و آرامش مردم است، اظهار کرد: برای پلیس فرقی ندارد مخاطب خدماتش ایرانی باشد یا تبعه خارجی مقیم یا مسافر؛ اصل برای ما خدمت‌رسانی به همه مردم است و این نمایشگاه یکی از ابزار‌های مؤثر برای توسعه همین خدمات است.

جانشین فرمانده کل فراجا ضمن قدردانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان داخلی گفت: بیشتر تجهیزات مورد استفاده پلیس از تولیدات داخلی است و ما به این مسئله افتخار می‌کنیم. هر جا از توان بومی استفاده کردیم، بهره‌وری بیشتری داشتیم. امروز تکیه‌گاه اصلی مجموعه انتظامی، تولید داخلی و ارتباط با مجامع علمی کشور است.

وی با اشاره به تحولات فناورانه در حوزه جرائم سایبری و مرزی افزود: پلیس ایران با استفاده از ابزار‌های نوین و فناوری‌های روز، خود را متناسب با تهدیدات پیچیده و نوظهور به‌روزرسانی کرده است. بخشی از سفارشات و مطالبه‌های فراجا در سال‌های گذشته، اکنون به تولید و بهره‌برداری رسیده است.

سردار رضایی در ادامه با اشاره به نقش نیرو‌های انتظامی در حوادث ۱۲ روزه خردادماه گفت: فتنه جدیدی که از سوی استکبار و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران طراحی شده بود، با مقاومت، حضور و پیوند ملت با رهبری و نقش‌آفرینی نیرو‌های مسلح خنثی شد. امروز ایران بزرگ در منطقه با صلابت سخن می‌گوید و صدای استکبار را خاموش کرده است.

وی افزود: پلیس جمهوری اسلامی ایران در کنار سایر نیرو‌های مسلح، با روحیه انقلابی و جهادی در خدمت مردم است و در حوزه‌های مختلف از راهنمایی و رانندگی تا مرزبانی و آموزش‌های اجتماعی، آرامش را برای ملت فراهم می‌کند.

سردار رضایی در پایان خطاب به سفرا و وابسته‌های نظامی حاضر در مراسم گفت: شما نمایندگان کشور‌های خود در ایران هستید، اما در بازگشت، سفیران ملت ایران نیز خواهید بود. آنچه امروز در کشور ما می‌بینید، وحدت، اقتدار و آرامشی است که پیام روشنی برای جهان دارد. ایران اسلامی بر اساس فلسفه خلقت، آزاد و در مسیر بندگی خدا زندگی می‌کند و این آرامش را به جهان مخابره می‌کند.