شناسهٔ خبر: 75306774 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد

فیلم/ رجزخوانی فراموش نشدنی علی صادقی در سریال «نون خ» / رو دست این سکانس نیومده؛ بیچاره نوری با این داماداش

سکانس خنده دار رجز خوانی فراموش نشدنی علی صادقی در سریال "نون خ" را تماشا میکنید.

صاحب‌خبر -

رجزخوانی جذاب علی صادقی؛ لحظه‌ای فراموش نشدنی در سریال "نون خ"

سریال "نون خ"، یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های طنز ایرانی، توانسته دل بسیاری از مخاطبان شبکه یک را برباید. این سریال به کارگردانی سعید آقاخانی، تهیه‌کنندگی مهدی فرجی و نویسندگی امیر وفایی ساخته شده و با اقبال مخاطبان همراه بوده است.

اما یکی از صحنه‌هایی که هیچ وقت فراموش نمی‌شود، حضور علی صادقی و رجزخوانی او در این سریال است. این سکانس که به شدت در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته، چالش‌های طنزآمیز و دل‌چسبی برای شخصیت‌های داستان به وجود آورده و به نوعی نقطه عطفی در فصل‌های مختلف این مجموعه ایجاد کرده است. مخاطبان بیچاره نورالدین خانزاده را به خاطر حضور این دامادها شوخی‌کن و سر به هوا نمی‌بخشند! 

آشنایی با سریال "نون خ"

سریال "نون خ" تاکنون در پنج فصل ساخته شده و از شبکه یک سیمای ایران پخش شده است. عنوان این مجموعه، برگرفته از اسم شخصیت اصلی داستان نورالدین خانزاده بوده و داستانی اجتماعی همراه با طنزی شیرین را روایت می‌کند.

نورالدین خانزاده که با نام "نون خ" شناخته می‌شود، به همراه اهالی بخش و روستای خود درگیر ماجراهایی جذاب و مهیج می‌شود. فصل‌های مختلف این سریال در سال‌های 1398، 1399، 1400، 1402 و 1403 به نمایش درآمده است.

موضوع داستان "نون خ"

داستان این سریال بر محور مسائل اجتماعی و روابط انسانی شکل می‌گیرد. نورالدین خانزاده صاحب یک کارگاه فرآوری تخمه آفتاب‌گردان است. او دارای چهار دختر و یک نوه بوده و تلاش می‌کند تا امور زندگی و کسب‌وکار خود را سامان دهد.

در بخش مهمی از داستان، کشاورزان هم‌محلی تخمه‌های آفتاب‌گردان خود را به نورالدین می‌فروشند و او نیز این محصولات را برای فروش به مردی در تهران به نام میرزایی می‌سپارد. اما ناگهان خبر فوت میرزایی به گوش می‌رسد و کشاورزان به دنبال دریافت پول محصولات خود از نورالدین هستند. این مسئله، زمینه‌ساز بخش‌های زیادی از چالش‌ها و طنزهای سریال می‌شود.

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1170129_LazyVideo_رجزخوانی-فراموش-نشدنی-علی-صادقی-در-سریال-نون-خ-ویدیو-رو-دست-این-سکانس-نیومده-بیچاره-نوری-با-این-داماداش.mp4 با حجم
0 bytes

برچسب‌ها: