شناسهٔ خبر: 75305331 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دبیر کمیسیون فرهنگی شورای شهر:

مراسم روز کرج در شأن «ایران کوچک» نبود

عضو شورای شهر کرج با انتقاد از نحوه برنامه‌ریزی و برگزاری گرامیداشت روز کرج تأکید کرد: برگزاری عجولانه یک همایش در شأن و هویت شهر کرج نیست.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر عضو شورای شهر کرج در روز دوشنبه ۲۱ مهر، علیرضا رحیمی با اشاره به اینکه کرج باید خود را در آیینه فرهنگ و شایستگی‌ها بازتعریف کند، بیان کرد: روز کرج باید در شأن ایران کوچک باشد نه در سطح یک همایش، برگزاری یک همایش برای روز کرج، هویت‌سازی نخواهد کرد.

رحیمی افزود: برای روز کرج باید برنامه‌ای در خور ایران کوچک گرفت و یک هفته با برنامه‌های متنوع، همراه با نشاط اجتماعی به شناساندن شاخصه‌ها و مزیت‌ها و ظرفیت‌های شهر کرج پرداخت.

دبیر کمیسیون فرهنگی، اجتماعی ورزشی شورای شهر کرج به تأکید به اینکه در این روز باید هویت‌سازان شهر کرج مورد توجه قرار گیرند اظهارکرد: باید از شهدا، ایثارگران و خانواده‌های معزز آن‌ها از شهید فهمیده تا شهدای اقتدار اخیر و همچنین دانشمندان و نخبگان علمی و مذهبی، ورزشی، ادبی، هنری، نمایشی، سینما و پتانسیل‌‎های طبیعی و گردشگری به‌ عنوان ظرفیت‌های عظیم کرج یاد می‌شد. معرفی ظرفیت‌ها برای روز کرج فرصتی برای بازنشانی و هویت کرج خواهد بود.

انتهای پیام