شناسهٔ خبر: 75292551 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

شهردار:

شهردار: هیچ‌گونه ساخت‌وساز در باغات شیراز مجاز نیست/ تلاش برای تأمین آب باغات

شهردار شیراز با اشاره به وجود ۱۰۰۰ هکتار در این کلان‌شهر تأکید کرد که هیچ‌گونه ساخت و ساز، تفکیک و ویلاسازی در باغات مجاز نیست.

صاحب‌خبر -

محمدحسن اسدی امروز یکشنبه ۲۰ مهر در نشست شهرداری شیراز به تشریح عملکرد شهرداری در حوزه‌های مختلف به ویژه گردشگری و سرمایه‌گذاری پرداخت و فارس ایران و اشاره به جایگاه تاریخی، فرهنگی و تمدنی شیراز، این شهر را دارای ویژگی‌های منحصربه‌فرد دانست و بر نقش آن به عنوان قطب گردشگری کشور تأکید کرد. 

وی با اشاره به آثار به جا مانده از دوران کریم‌خان زند، از احیای دو میدانگاه تاریخی در بافت مرکزی شهر خبر داد و گفت: میدان نقاره‌خانه پس از ۲۵ سال، با شکلی مطابق با دوران زندیه، در چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و میدان توپخانه نیز در فاز بعدی آغاز خواهد شد. 

شهردار شیراز از احداث بزرگ‌ترین پارک آبی شیراز خبر داد و اعلام کرد: این پروژه طی پنج تا شش ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود. همچنین آکواریوم بزرگ شیراز در چند ماه آینده به پایان می‌رسد و مطالعات تله‌کابین و باغ پرندگان نیز به اتمام رسیده و در حال جذب سرمایه‌گذار است. 

وی از افتتاح دو شهربازی دیگر در سال جاری خبر داد و بیام کرد: این اقدامات، اقامت‌های بهتری را برای مسافران و زائران فراهم کرده و در توسعه گردشگری و رونق اقتصادی شهر مؤثر خواهد بود. 

اسدی با اشاره به اهمیت حفظ باغات قصردشت گفت: امروز نزدیک به ۱۰۰۰ هکتار از این باغات باقی مانده که ۳۰۰ هکتار آن در تملک شهرداری است. 

وی حفظ و صیانت از این باغات را خط قرمز مدیریت شهری دانست و تأکید کرد: هیچ‌گونه ساخت‌وساز، تفکیک یا ویلاسازی در این باغات مجاز نیست. همچنین با راه‌اندازی تصفیه‌خانه فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان، آب مورد نیاز برای آبیاری این باغات تأمین خواهد شد. 

انعقاد بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه‎‌گذاری

شهردار شیراز با اشاره به انعقاد قراردادهای سرمایه‌گذاری بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومانی با بخش خصوصی در چهار سال گذشته، شیراز را بهشت سرمایه‌گذاری ایران خواند. 

اسدی با بیان اینکه شهرداری آماده است زمین و مجوز لازم را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد و تسهیلات ویژه‌ای برای آنان در نظر گرفته است، افزود: شیراز شهری سرمایه‌پذیر است و مدیریت شهری فرش قرمز را برای سرمایه‌گذاران پهن کرده است. 

وی گفت: از دیگر اقدامات شهرداری، تهیه و تدوین دانشنامه شیراز در چندین جلد و رونمایی از سمفونی شیراز با آهنگسازی کارن همایون‌فر بوده که در هفته شیراز امسال معرفی شدند. 

شهردار شیراز بر لزوم معرفی بیشتر ویژگی‌های منحصربه‌فرد این شهر تأکید کرد و با اشاره به زیبایی‌های پاییزی شیراز و قرارگیری در ایام بزرگداشت حافظ، شیراز را موزه زنده پاییز خواند و گفت: فارس تنها نقطه‌ای در ایران است که پایتخت جهان بوده و امروز باید میراث‌داران خوبی برای این تمدن کهن باشیم. 

انتهای پیام