به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی نیشابور، علی مبارکی از آغاز برداشت ۶۰۰ هکتار سیب زمینی از مزارع شهرستان نیشابور خبر داد و افزود: از این سطح ۵۰۰ هکتار بصورت مکانیزه و مابقی بصورت سنتی کشت گردیده است و همچنین ۴۵۰ هکتار با استفاده از روشهای نوین (تیپ) آبیاری می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در ادامه اضافه کرد: پیش بینی می گردد سالانه مقدار ۱۴ هزار تن محصول سیب زمینی از مزارع شهرستان برداشت شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه عمده کشت محصول در بخش سرولایت شهرستان است اذعان کرد: سیب زمینی تولید شده در بخش سرولایت از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در جایگاه بالایی در استان قرار دارد.
مبارکی افزود: میانگین برداشت سیب زمینی در این منطقه حدود ۲۳ تن در هر هکتار است و روی آوردن کشاورزان به کشت مکانیزه و مدیریت علمی برداشت از نکات اصولی و فنی این محصول است.
وی تصریح کرد: بخش سرولایت شهرستان نیشابور به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید محصول سیب زمینی دراین شهرستان است و ۹۰ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در این بخش را رقم آگریا و مابقی را سایر ارقام تشکیل میدهد.
لازم به ذکر است ۵۰ درصد مزارع سیب زمینی شهرستان مزارع تولید بذری می باشد که محصول تولیدی به تعداد زیادی از استان های کشور ارسال می شود.