شناسهٔ خبر: 75288334 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

تغییر چهره نفرآباد

توجه به بافت فرسوده و بازآفرینی آن در دوره ششم مدیریت شهری مورد توجه ویژه قرار گرفته و در هریک از محله‌های نفرآباد پروژه‌های متعدد اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -

همشهری - سعیده مرادی: به‌گفته علی‌اصغر کمالی‌زاده، سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران، سرعت بازآفرینی محله تاریخی نفرآباد، به‌عنوان یکی از محلات الگو افزایش یافته و مجموعه‌ای از پروژه‌های خدماتی، تجاری و مسکن الگو در حال تکمیل یا اجراست.

بازآفرینی محله تاریخی نفرآباد شتاب می‌گیرد
علی‌اصغر کمالی‌زاده، سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران: محله نفرآباد به‌عنوان یکی از محله‌های الگو در دوره ششم مدیریت شهری تعریف شده و مجموعه‌ای از پروژه‌های خدماتی، تجاری و مسکن الگو در حال تکمیل یا اجرای فعال است. شهرداری تهران با رویکردی جدی در حال پیگیری توافقات، رفع موانع و تأمین منابع مالی است تا ضمن صیانت از حقوق ساکنان، زمینه تحقق اهداف بازآفرینی شهری در مناطق مختلف به‌ویژه در بافت‌های تاریخی و فرسوده همچون نفرآباد فراهم شود.

تغییر چهره نفرآباد