شناسهٔ خبر: 75286598 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

دست هادی چوپان از قهرمانی مستر المپیا کوتاه ماند/ گرگ پارسی بازهم نایب قهرمان شد

برنا - گروه ورزشی: هادی چوپان به عنوان نایب قهرمانی مستر المپیا دست یافت. برنا - گروه ورزشی: هادی چوپان به عنوان نایب قهرمانی مستر المپیا دست یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، فینال شصت و یکمین دوره مسابقات مستر المپیا، امروز (یکشنبه) به میزبانی لاس‌وگاس آمریکا برگزار شد و در نهایت درک لانسفورد موفق شد عنوان قهرمانی بزرگ‌ترین رویداد بدنسازی جهان در سال ۲۰۲۵ را از آن خود کند.

هادی چوپان قهرمان سال ۲۰۲۲ که با آمادگی بالا روی صحنه رفته بود، در رقابتی نزدیک با لانسفورد در جایگاه دوم ایستاد و عنوان نایب قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۵ را به دست آورد. با این حال، رای هواداران باعث شد تا چوپان به عنوان قهرمان مردمی مستر المپیا نیز معرفی شود.

در این دوره بهروز تابانی، دیگر نماینده ایران در این رقابت‌ها، با وجود نمایش قابل قبول در مرحله مقدماتی، از صعود به فینال باز ماند.

انتهای پیام/