شناسهٔ خبر: 75286291 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

واکنش معاون وزیر آموزش و پرورش به شایعه کمبود کتب درسی: هرکس نتوانسته کتاب بگیرد، همین امروز اقدام کند

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر به هر دلیلی مدرسه‌ای نتوانسته کتاب تهیه کند، همین امروز می‌تواند برای دریافت آن اقدام کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار ویدئو‌هایی در فضای مجازی که در آن برخی والدین از کمبود کتاب‌های درسی در مدارس غیردولتی و ارائه فایل‌های آموزشی به‌جای کتاب گلایه کرده بودند، احمد محمودزاده در این باره اظهار کرد: این موضوع یک شیطنت رسانه‌ای است. اکنون کتاب در دسترس است و اگر دانش‌آموزی کتاب ندارد، می‌تواند مراجعه کند تا کتاب به او داده شود.

وی با تأکید بر اینکه هیچ کمبود کتابی وجود ندارد، افزود: اگر به هر دلیلی مدرسه‌ای نتوانسته کتاب تهیه کند، همین امروز می‌تواند برای دریافت آن اقدام کند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ادامه داد: توزیع کتاب‌های درسی به‌موقع انجام شده است. دانش‌آموزی که ثبت‌نام کرده و مدرسه‌ای که مجوز دارد، مراحل ثبت سفارش کتابش به‌صورت خودکار انجام شده و کتاب تحویل داده شده است.

محمودزاده اظهار کرد: ممکن است مدیری در مدرسه‌ای کوتاهی کرده و به‌موقع برای دریافت کتاب اقدام نکرده باشد، اما این موضوع به معنای نبود کتاب درسی نیست.

منبع: ایسنا