شناسهٔ خبر: 75285958 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تل‌آویو: قبل از آزادی تمام اسرا هیچ مذاکره‌ای درباره مراحل بعدی صورت نمی‌گیرد

رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تا زمان آزادی تمام اسرای صهیونیست در نوار غزه هیچ‌گونه مذاکره‌ای درباره مراحل آتی توافق صورت نمی‌گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حماس و رژیم صهیونیستی مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا را امضا کرده‌اند در حالی که مرحله دوم کاملا مبهم است.

در این راستا رژیم صهیونیستی تاکید کرده که تا زمان آزادی تمام اسرای اسرائیلی در غزه هیچ‌گونه مذاکره‌ای درباره مراحل بعدی صورت نمی‌گیرد.

منابع آگاه از جزئیات مذاکرات اعلام کردند «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تنها بر مرحله نخست توافق متمرکز شده که شامل عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از عمق نوار غزه و آزادی اسرا است.

به عنوان بخشی از توافق، رژیم صهیونیستی به ترکیه اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را خواهد داد. بند انسانی توافق شامل ورود روزانه ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه از طریق سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی شامل غذا، تجهیزات پزشکی، پناهگاه و سوخت برای راه‌اندازی خدمات اساسی است. این کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه توسط رژیم صهیونیستی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

همچنین اجازه ورود تجهیزات اساسی برای ترمیم زیرساخت مثل شبکه‌های آب، پالایشگاه‌های تصفیه آب و نانوایی‌ها داده می‌شود.

همچنین طبق مکانیزم ژانویه ۲۰۲۵ اجازه خروج شهروندان از طریق گذرگاه رفح با هماهنگی مصر و بعد از موافقت تل‌آویو و نظارت هیئت اتحادیه اروپا داده می‌شود.

این توافق اشاره می‌کند که گذرگاه رفح تنها برای عبور شهروندان بازگشایی می‌شود و اجازه عبور کالاها به غزه از طریق این گذرگاه داده نمی‌شود.

انتهای پیام