شناسهٔ خبر: 75283879 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قزوین نسبت به فعالیت شبکه های هرمی هشدار داد

برنا- گروه استانها: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین در خصوص فعالیت وب سایت و اپلیکیشن های مدعی سرمایه گذاری و شبکه های هرمی هشدار داد. برنا- گروه استانها: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین در خصوص فعالیت وب سایت و اپلیکیشن های مدعی سرمایه گذاری و شبکه های هرمی هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین اعلام کرد: به اطلاع عموم شهروندان محترم می‌رساند متأسفانه در ماه‌های اخیر، شاهد ظهور و ترویج گسترده یک سلسله وب ‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مدعی سرمایه‌گذاری دلاری هستیم که با وعده‌ پرداخت سودهای روزانه و هنگفت، بدون هیچ پشتوانه یا مبنای اقتصادی و تولیدی مشخص، در حال فریب مردم می‌باشند. 

شکل فعالیت این شبکه‌ها اغلب منطبق بر الگوهای هرمی و پانزی است که در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله امریکا از سالها پیش ممنوع شده است.

این سایت ها و برنامه‌ها، هیچ‌گونه مجوز رسمی و پشتوانه مالی و اقتصادی نداشته و صرفاً ابزارهایی برای کلاهبرداری سازمان‌یافته هستند. روش کار این شیادان بدین صورت است که در ابتدا با عملیات به اصطلاح "دون‌پاشی"، مبالغ اندکی از سود را به افراد اولیه پرداخت می‌کنند تا اعتماد عمومی جلب شده و با تبلیغات اغواکننده، سیل عظیمی از سرمایه‌ها و افراد ناآگاه وارد چرخه شوند. پس از آنکه سرمایه کلان و هنگفتی به جیب گردانندگان این شبکه‌ها واریز شد، این سایت‌ها و برنامه‌ها به‌صورت ناگهانی و بدون امکان پیگیری، ناپدید شده و کل سرمایه شهروندان را به یغما می‌برند.

ورود به چنین طرح‌های موهومی، علاوه بر ضربه مستقیم به سرمایه‌های فردی، تبعات بسیار سنگین‌تری برای اقتصاد ملی در پی دارد: که شامل خروج حجم عظیمی از سرمایه نقدی از چرخه تولید، صنعت و بازارهای رسمی کشور آنهم در شرایط حساس فعلی است.

افزایش نرخ تورم و دلار: تحریک تقاضای کاذب برای دلار و به تبع آن، افزایش بی‌رویه نرخ ارز و ایجاد آشفتگی و بی‌ثباتی در کل بازار.

ورشکستگی و از دست دادن پس‌اندازهای زندگی بسیاری از خانواده‌ها و ایجاد تبعات روانی و اجتماعی جبران‌ناپذیر بویژه برای لایه‌های پایین هرم که طبق تحلیل علمی بیش از ۸۰ درصد افراد را شامل می‌گردد. 

یادآور می‌شود در این گونه فعالیت‌ها تنها تعداد معدودی سود کلان به جیب می‌زنند که آنهم به قیمت خالی شدن جیب سایرین خواهد بود.

لذا از کلیه شهروندان شریف تقاضا می‌شود با هوشیاری کامل و فریب نخوردن از تبلیغات دروغین، نسبت به حضور در چنین برنامه‌های فاقد اصالت به‌شدت خودداری نموده و این هشدار را نیز فوراً به اطلاع اعضای خانواده، دوستان و آشنایان خود برسانند تا افراد کمتری در دام این نقشه‌های شیطانی گرفتار شوند.

به یاد داشته باشید:
«هیچ چیز ارزشمندی در جهان، مفت و یک‌شبه به دست نمی‌آید و یقیناً پشت وعده‌‌ی سودهای باورنکردنی، نقشه‌ای شوم برای تملک دارایی‌های شما و هم‌میهنانتان وجود دارد.»

انتهای پیام