شناسهٔ خبر: 75272131 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

تیم ملی باز هم در روسیه معطل شد!

تیم ملی باز هم در روسیه معطل شد!

محدودیت‌های پروازی در فرودگاه ولگوگراد برنامه بازگشت تیم‌های ملی ایران و روسیه را دچار تغییر کرد.

صاحب‌خبر -

ورزش سه: تیم ملی ایران شب گذشته در دیداری دوستانه در ورزشگاه ولگوگراد آرنا برابر روسیه قرار گرفت و با نتیجه دو بر یک شکست خود؛ مسابقه‌ای که در حضور بیش از ۴۰ هزار تماشاگر برگزار شد و دومین پیروزی پیاپی شاگردان والری کارپین در آن رقم خورد.

9

پس از پایان مسابقه، به دلیل محدودیت‌های موقت پروازی در فرودگاه ولگوگراد، خروج هر دو تیم روسیه و ایران با چالش‌هایی مواجه شد؛ این محدودیت‌ها که شامل مسیرهای خروجی از منطقه ولگوگراد نیز می‌شد، برنامه پروازها را برای چند ساعت مختل کرد.

در نهایت هواپیمای حامل بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی روسیه با تاخیر از فرودگاه ولگوگراد به مقصد مسکو پرواز کرد. همچنین کاروان تیم ملی ایران با چند ساعت تاخیر ولگوگراد را ترک کرده و طبق برنامه جدید حدود ساعت پنج وارد دوبی می‌شود تا خود را برای بازی بعدی آماده کند.

تیم ملی روسیه روز سه‌شنبه ۱۴ اکتبر در ورزشگاه دینامو مسکو به مصاف بولیوی خواهد رفت و تیم ملی ایران نیز در دوبی دیداری دوستانه برابر تانزانیا برگزار می‌کند.

برچسب‌ها: