شناسهٔ خبر: 75271941 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مجلس:

۳۵ میلیارد ریال از اعتبارات وزارت تعاون به فنی حرفه‌ای گلستان تخصیص یافت

گرگان- ایرنا- نماینده مردم گرگان و آق‌قلا، در مجلس شورای اسلامی از تخصیص ۳۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به حوزه آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان خبر داد و این حمایت را گامی کلیدی برای بازسازی و تجهیز مراکز آموزشی دانست.

صاحب‌خبر -

رمضانعلی سنگدوینی روز شنبه به ایرنا با اشاره به دیدار اخیر خود با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان کرد: در این دیدار، درخواست تخصیص حدود 440 میلیارد ریال از اعتبارات مسئولیت اجتماعی وزارتخانه را برای تجهیز و بازسازی مراکز و کارگاه‌های فنی حرفه‌ای استان مطرح شد که با پیگیری‌های انجام‌شده، در مرحله نخست، ۳۵ میلیارد ریال به حوزه گرگان و آق‌قلا اختصاص یافت تا تجهیزات به‌روز و بازسازی کارگاه‌ها در این مناطق انجام شود.

نماینده گرگان و آق‌قلا، با استناد به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، سازمان فنی حرفه‌ای را موازی با هنرستان‌های آموزش و پرورش دانست و گفت: این سازمان، مسئولیت آموزش مهارت‌های عملی برای انواع مشاغل از خیاطی و مکانیکی تا فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی را بر عهده دارد و فارغ‌التحصیلان دبیرستان و دانشگاه، با داشتن گواهی فنی حرفه‌ای، شانس جذب در بخش خصوصی و کارخانه‌ها را افزایش می‌دهند.

سنگدوینی ادامه داد: برای دریافت وام اشتغال‌زایی، داشتن گواهی فنی حرفه‌ای الزامی است و متقاضیان پس از معرفی توسط سازمان‌ها به مراکز فنی حرفه‌ای، طی دوره‌های سه‌هفته‌ای تا یک‌ماهه (بر اساس استانداردهای ساعتی سازمان)، آموزش می‌بینند و گواهی دریافت می‌کنند که این فرآیند، تضمین‌کننده پایداری اشتغال است.

وی با تأکید بر لزوم تجهیز مراکز به ماشین‌آلات سبک و سنگین، کامپیوترها و تجهیزات فناوری، گفت: این تجهیزات، امکان آموزش عملی را فراهم می‌کند و فارغ‌التحصیلان را برای ورود به بازار کار آماده می‌سازد. حتی در خدمت سربازی، داشتن مهارت فنی، افراد را در یگان‌های ارتش، نیروی انتظامی یا سپاه به‌کارگیری مؤثرتری می‌دهد.

سنگدوینی سازمان فنی حرفه‌ای را کلید استحکام آینده اشتغال کشور دانست و افزود: با طی این مسیر، نه تنها اشتغال پایدار ایجاد می‌شود، بلکه بخش خصوصی و کارخانه‌ها از نیروی کار ماهر بهره‌مند خواهند شد که این رویکرد، همسو با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای تقویت مهارت‌آموزی در دبیرستان‌ها و دانشگاه‌هاست.