شناسهٔ خبر: 75270293 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

طی یک هفته انجام شد؛

۷ ماموریت پروازی اورژانس تهران برای انتقال مصدومان

تهران - ایرنا - رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان تهران گفت: اورژانس هوایی این مرکز طی یک هفته تعداد هفت ماموریت پروازی انجام داده که در پی آن ۹ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از مرکز اورژانس تهران، محمداسماعیل توکلی روز شنبه اظهار کرد: در هفته گذشته مجموع ۲۵ هزار و ۸۶۶ ماموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد.

وی ادامه داد: در پی این ماموریت‌ها، ۶ هزار و ۵۳۱ مورد به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۱ هزار و ۲۵۹ مورد نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.

مزاحمان تلفنی ول‌کن اورژانس تهران نیستند

رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی استان تهران افزود: در این مدت ۵۶ هزار و ۷۴۳ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه یک هزار و ۱۷۰ مزاحم معادل ۲.۱ درصد کل تماس ها با این مرکز بوده است.

توکلی اضافه کرد: از مجموع مأموریت‌های ثبت شده طی هفته گذشته، چهار هزار و ۹۶۷ مورد حوادث ترافیکی  یعنی ۱۹.۲ درصد از کل ماموریت ها و ۲۰ هزار و ۸۹۹ معادل ۸۰.۸ درصد از کل ماموریت ها مورد حوادث غیرترافیکی بوده است.