شناسهٔ خبر: 75268711 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

واحدهای پرورش قارچ همدان برای ۳۵۷ نفر اشتغالزایی ایجاد کردند

همدان- ایرنا- مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: هم اینک ۶۸ واحد تولید و پرورش قارچ در این استان فعال است که زمینه اشتغال برای ۳۵۷ نفر را فراهم کردند.

صاحب‌خبر -

حجت الله شهبازی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۲ واحد کشت و صنعت قارچ خوراکی و ۵۶ واحد قارچ خانگی خوراکی در این استان فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه واحدهای تولید و پرورش قارچ خوراکی در استان همدان سالانه پنج هزار و ۱۸ تن قارچ تولید می کنند اظهار کرد: شهرستان بهار با ۱۱ واحد تولید کننده بیشترین تولید قارچ در استان را به خود اختصاص داده است.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان خاطرنشان کرد: تولید قارچ در این استان طی ۲۰ سال گذشته ۴۳۴ درصد رشد داشته که از ۹۰۴ تن در سال به پنج هزار و ۱۸ تن در سال رسیده است.

شهبازی با بیان اینکه پرورش دهنده قارچ باید از عهده آماده سازی سالن پرورش، تامین تجهیزات و ابزار، تهیه لوازم جانبی تولید قارچ و سایر موارد بر آید تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی در سالن های پرورش قارچ برای پیشگیری آفات و بیماری های قارچ به عنوان قوانین اصلی و همیشگی باید مدنظر قرار گیرد.

وی درباره خواص استفاده از قارچ نیز گفت: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چراکه چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خود جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد.

مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان خاطرنشان کرد: ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.