شناسهٔ خبر: 75268281 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

با حکم دادستان اهواز؛

موزه هنرهای معاصر اهواز پس از ۱۱ سال خلع ید شد

اهواز - ایرنا - موزه هنرهای معاصر اهواز با حضور دادستان مرکز خوزستان و جمعی از هنرمندان، صبح روز شنبه خلع ید شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا موزه هنرهای معاصر اهواز با حضور حسین براتی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، نماینده دادستان مرکز خوزستان و جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه خلع ید و درب موزه پس از گذشت ۱۱ سال به روی هنرمندان گشوده شد.

خلع ید موزه با پیگیری دادستانی و معاون حقوق عامه دادگستری، سازمان اطلاعات سپاه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به نتیجه رسید.

موزه هنرهای معاصر اهواز در ۲ طبقه و با پنج گالری در سال ۱۳۸۸ افتتاح شد و گنجینه این موزه ۷۰ اثر دارد.

این موزه حدود ۱۱ سال پیش در قراردادی به بخش خصوصی واگذار شد که واگذاری آن واکنش و اعتراض برخی هنرمندان را در پی داشت.

در سال‌های اخیر آسیب زیادی به ساختمان موزه هنرهای معاصر اهواز، فضای داخلی موزه و گنجینه موزه که در برگیرنده آثار ارزشمندی است، وارد شده است؛ بخش‌هایی از ساختمان موزه دچار آتش‌سوزی شد و چندین بار مورد سرقت قرار گرفته است و از گنجینه فاخر آن خبری در دست نیست.