به گزارش ایسکانیوز، برای تهیه رولت گوشت ما به مواد زیر نیاز داریم. با توجه به میزان نفرات و دلخواه خود میتوانید این مواد را کم یا زیاد نمایید. البته استفاده از مقدار معینی ادویه کاری نیز میتواند رولت گوشت را بسیار معطر کند، مواد لازم برای تهیه رولت گوشت به آسانی در بازار یافت میشوند و جای نگرانی برای کمبود مواد اولیه نیست.
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
گردو | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری ساتوری شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | 1 حبه |
زعفران دم شده | به میزان دلخواه |
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن | به میزان لازم |
آب جوش | نصف لیتر |
مرحله اول: حاضر کردن مواد رولت گوشت
در مرحله اول باید مواد رولت را حاضر کنیم، برای اینکار ابتدا شروع به رنده کردن پیاز کنید، پیاز را از آبش جدا کنید، پس از آن گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید، مواد افزوده را به مدت زمان 5 دقیقه شروع به ورز دادن کنید تا زمانی که مواد حالت سفتی به خود بگیرد. بعد از آن، روی آن ها را سلفون کشیده و تا یک ساعت درون یخچال می گذاریم تا هم مواد استراحت کند و هم کمی از وا رفتگی درآید.
مرحله دوم: اضافه کردن طعم دهنده رولت گوشت
مرحله دوم اضافه کردن طعم دهنده به رولت گوشت است. پس از یک ساعت مواد را از یخچال بیرون بیاورید و آن را در میان دو لایه از کیسه فریزر قرار دهید. سپس گوشت را با وردنه یا وسیلهای دیگر باز کنید تا قطرش به یک سانتیمتر برسد، مواد شما باید به شکل بک مستطیل دربیاید. گوشت را زیاد نازک نکنید که وا نرود. حالا طعم دهنده ها از جمله گردو، سیر رنده شده، جعفری ریز و ساطوری شده و زرشک را درون یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا طعم دهنده های مخلوط شده را روی گوشت بریزید. سپس مواد را از عرض آن رول کنید تا شکلی استوانهای بگیرد و 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم: سرخ کردن رولت گوشت
مرحله سوم سرخ کردن رولت گوشت میباشد، پس از نیم ساعت گوشت رول شده را از یخچال آورید. روغن مایع را در یک تابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا دما گیرد، سپس شعله را زیاد کنید و گوشت رول شده را در روغن قرار دهید تا خودش را در چند دقیقه بگیرد. شعله گاز را دوباره کم کنید و آرام تمام قسمتهای رولت گوشت خود را زیر و رو کنید تا به خوبی سرخ شود. در زیر و رو کردن رولت با آرامی و مراقبت برخورد کنید تا رولت از بین نرفته و تکه تکه نشود. پس از سرخ شدن رولت گوشت آن را از تابه بیرون آورید و درون ظرفی بریزید. حالا رولت شما آماده شده و قابل خوردن است.
طرز تهیه سس مخصوص رولت گوشت
طرز تهیه سس مخصوص رولت گوشت نیز راحت است، برای درست کردن سس رولت گوشت به زعفران، پیاز، رب گوجه، آب لیمو ترش، فلفل، نمک، فلفل قرمز و یک لیتر آب نیاز داریم، حال میخواهیم که سس رولت گوشت را آماده کنیم. برای این کار، در نخست به مقداری روغن مایع نیاز داریم که در یک تابه بریزیم، این کار را انجام دهید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود و دما بگیرد. سپس پیازها را خرد کنید و پیازهای خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا به شکل سبک و نرم درآیند. رب گوجه فرنگی را نیز در تابه دیگری با اندکی روغن سرخ کرده تا بوی رب که بویی شبیه به خامی میدهد گرفته شده و رنگ آن نیز تغییر کند. سپس پیازهایی که تفت داده اید به همراه سیر رنده شده به رب اضافه کرده و هم بزنید و همزمان آن را تفت دهید. پس از گذشت یک دقیقه آب لیمو ترش، نمک، زعفران، فلفل سیاه، فلفل قرمز را به همراه نیملیتر آب جوش به باقی مواد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یک سس غلیظ به دست آید. حال سس بدست آمده باید در مرحله سرخ کردن رولت روی رولت ریخته شود، در حالی که شعله روی حالت کم قرار دارد سس را روی رولت بریزید و بگذارید تا رولت با سس طبخ شود.
انتهای پیام/