شناسهٔ خبر: 75264109 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیین اختتامیه جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی/ از پیشکسوتان هنرهای نمایشی و سنتی قدردانی شد

تهران- ایرنا- بیست و دومین جشنواره آیین‌های نمایشی و سنتی جمعه شب در عمارت اتحادیه به پایان رسید و در این مراسم از جمعی از پیشکسوتان هنرهای نمایشی و سنتی کشور تقدیر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا، در آیین پایانی بیست و دومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی مرشد نقی صباغ، محمدحسین صمصام، جمال قاسمی، حسین کیانی، ابراهیم ارغمی، صفرعلی محمدزاده، جواد خسروی‌نیا، امیر پارسی از جمله هنرمندان پیشکسوت هنرهای نمایشی و سنتی بودند که در این آیین مورد تقدیر قرار گرفتند.

داود فتحعلی بیگی که از او بعنوان بنیانگذار این جشنواره نام برده شد ، گفت: خوشحالم راهی را آمدیم که تجربه پیشینیان در آیین‌های نمایشی و سنتی را به جوانان منتقل کنیم.

او با اشاره به شروع فعالیت در این حوزه از سال ۶۸ افزود: این هنر در دانشگاه و در کارگاه‌های تجربی منتقل شد و در کشوری مانند هند، در این حوزه و رشته مدرسه و دانشگاه دارند اما ما از این حیث خیلی عقب هستیم و به متولیان امر هم این مساله گفته شد اما متاسفانه گوش شنوایی نداریم.

فتحعلی بیگی گفت: ما یک مرکز برای نمایش‌های آیینی و سنتی نیاز داریم و این عمارت بهترین مکان برای استقرار این مرکز است از سازمان زیباسازی شهرداری خواستاریم در این زمینه همکاری کند.

در آیین پایانی بیست و دومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی جمعی از مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هنرمندان، بازیگران و کارگردانان سینما و تلویزیون حضور داشتند.