شناسهٔ خبر: 75264002 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد

فیلم/ سعید عزیزی: آقایون هول نباشیم، عجول نباشیم.../ بعضی تصمیمات به مرور انجام میشه / آمادگی روحی خانم ها ترجیحه تا آمادگی وجود آقایون...!

در بخشی از برنامه صبحانه ایرانی المیرا شریفی مقدم سوال بیننده ای را مطرح کرد: من تازه عقد کردم و همسرم مدام میگه بچه میخوام چیکار کنم؟ و حالا جواب زیبای سعید عزیزی را بشنوید.

صاحب‌خبر -

صحبت‌های جذاب دکتر سعید عزیزی در مورد تصمیم‌گیری

سعید عزیزی ، یکی از روانشناسان برجسته ایرانی که متولد 4 اسفند 1359 در شهر زیبای کرج است، نظرات خود را درباره تصمیم‌گیری‌های زندگی با مخاطبان به اشتراک گذاشت. وی تأکید کرد: تصمیمات عجولانه ممکن است پیامدهای نامطلوبی داشته باشد.

تحصیلات و تجربه‌های حرفه‌ای دکتر عزیزی

دکتر عزیزی دارای دکترای ادیان و عرفان است و در حال حاضر به تدریس در دانشگاه نیز می‌پردازد. رشته تحصیلی وی الهیات گرایش علوم قرآن بوده و در این حوزه به موفقیت چشم‌گیری دست یافته است.

دیدگاه درباره آماده‌سازی ذهنی

وی در سخنان خود اشاره کرد که آماده‌سازی روحی و روانی نقش بسزایی در تصمیم‌گیری زندگی دارد. او تاکید کرد که آمادگی روحی خانم‌ها در مواردی می‌تواند از آمادگی جسمی آقایان مهم‌تر باشد.

در پایان این نکته قابل ذکر است که سخنان او در این زمینه بازتاب‌های فراوانی داشته و مخاطبان بسیاری از این رویکرد حمایتی قدردانی کردند.

منبع:ساعدنیوز

برچسب‌ها: