شناسهٔ خبر: 75262285 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار ایلام:

برگزاری راهپیمایی بشارت نصر باعث انسجام ملت‌ها در دفاع از مظلومان می‌شود + فیلم

استاندار ایلام گفت: برگزاری راهپیمایی «بشارت نصر» موجب انسجام ملت‌ها در دفاع از مظلومان و نیز انزجار از رژیم صهیونیستی می‌شود.

صاحب‌خبر -

احمد کرمی در حاشیه راهپیمایی «بشارت نصر» و در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام اظهار کرد: راهپیمایی‌های جمعه‌های نصر با هدف حمایت از مردم فلسطین و محکومیت ظلم و جنایت در سراسر جهان برگزار می‌شود.

وی افزود: این راهپیمایی‌ها موجب دلگرمی و اتحاد ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی و پشتیبانی مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان از مردم مظلوم غزه خواهد شد.

استاندار ایلام تصریح کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی باعث انسجام، همبستگی و هم‌صدایی ملت‌ها در دفاع از مظلومان و نیز انزجار روزافزون از رژیم صهیونیستی می‌شود.

کرمی خاطرنشان کرد: امروز نیز مردم ولایتمدار استان ایلام همزمان با سراسر کشور، بار دیگر حمایت قاطع خود را از ملت‌های مظلوم جهان به‌ویژه مردم مظلوم غزه اعلام کردند.