شناسهٔ خبر: 75262222 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اولین مدال طلا در پاراوزنه برداری جهان برای ورزشکار کشورمان

برنا- گروه استانها: با کسب اولین مدال طلا توسط عطیه سادات حسینی ورزشکار استان در پاراوزنه برداری جهان، مربی قزوینی هم در این تاریخ سازی جهانی نقش آفرین شد. برنا- گروه استانها: با کسب اولین مدال طلا توسط عطیه سادات حسینی ورزشکار استان در پاراوزنه برداری جهان، مربی قزوینی هم در این تاریخ سازی جهانی نقش آفرین شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ عطیه سادات حسینی، ملی پوش جوان ایرانی، با مهار وزنه های ۸۵ و ۹۰ کیلوگرم در دسته ۶۱ کیلوگرم رقابت های جهانی قاهره، نخستین مدال تاریخ پاراوزنه برداری تاریخ زنان ایران را کسب کرد. 

رقابت‌های پاراوزنه برداری قهرمانی جهان در قاهره مصر در رده سنی جوانان و بزرگسالان برگزار شد و عطیه حسینی در بخش جوانان موفق به کسب اولین مدال طلای پاراوزنه برداری بانوان در این مسابقات شد.

اولین مدال طلا در پاراوزنه برداری جهان برای ورزشکار کشورمان

حسینی در حرکت اول و دوم خود موفق به مهار وزنه‌های ۸۵ و ۹۰ کیلوگرم شد. 

حسینی در حرکت سوم خود از مهار وزنه ۹۴ کیلوگرم بازماند، اما توانست مدال طلای جهان و عنوان قهرمانی مسابقات را از آن خود و تاریخ سازی کند. 

وی اولین مدال طلای تاریخ پاراوزنه‌برداری بانوان ایران را در مسابقات جهانی بدست آورد.

اولین مدال طلا در پاراوزنه برداری جهان برای ورزشکار کشورمان

رقابت‌های جوانان در روز‌های ۱۷ و ۱۸ مهر و برای نخستین بار در دو روز متوالی با حضور ۱۲۴ ورزشکار از ۲۸ کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

هدایت این افتخارآفرینی برعهده «مهسیما بابایی» سرمربی جوان قزوینی بود.

افتخارآفرینی ورزشکار و مربی قزوینی در رقابتهای جهانی را به جامعه ورزش تبریک عرض می کنیم.

انتهای پیام