شناسهٔ خبر: 75261638 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

انفجار بشکه گازوئیل در روستای قره لر اردبیل با دو مصدوم

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردبیل از وقوع انفجار بشکه‌های گازوئیل و آتش سوزی منزل مسکونی در ساعت ۱۱:۵۴ دقیقه امروز با دو مصدوم در روستای قره لر خبر داد.

صاحب‌خبر -

علی ایمانی ۱۸ مهر در جمع تعدادی از خبرنگاران افزود: پس از رسیدن آتش نشانان به محل حادثه که دود غلیظ آن از ۲۰ کیلومتری از محل قابل رویت بود مشخص شد در حیاط منزل مسکونی به تعداد ۱۰ عدد بشکه فلزی پر از گازوئیل و دو عدد مخزن ۱۵۰۰ لیتری گازوییل دچار حریق شده و در حال سوختن است و شدت حادثه باعث انفجار سه عدد از بشکه ها و سوختن بیش از ۵ هزار لیتر گازوئیل  و همچنین منزل مسکونی شده است .

سخنگوی سازمان آتش نشانی اردبیل ضمن تقدیر و تشکر از نیروهای آتش نشانی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان پس از رسیدن به محل به دل آتش‌زده و علی رغم احتمال انفجار بشکه ها، اقدام به اطفاء و سرد کردن آنان کردند و توانستند با موفقیت بشکه های پر از گازوئیل را از دل آتش خارج و مانع انفجار آنها شوند.

ایمانی بیان کرد: بر اثر این انفجار و آتش سوزی، دو نفر از ساکنین منزل مصدوم و منزل مسکونی دچار حریق و همچنین نزدیک به ۱۰ تن گندم در محل دچار خسارت شده است.

انتهای پیام