به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام شیخ علی آلآقا در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر کرمانشاه به استقامت مثال زدنی مردم غیرتمند فلسطین و غزه در این جنگ اشاره کرد و افزود: این مقاومت نشان داد مستکبران و جنایت کاران فهمیدند که با بمباران و کشتار و جنایت نمی توانند به اهداف خود برسند.
وی بیان کرد: امروز رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان منفور است و این مقاومت مردم غزه به آنها فهماند که با جنگ و جنایت و بمباران نمی تواند به جایی برسد.
حجتالاسلام آلآقا از مقاومت و شجاعت و رشادت مردم فلسطین و مردم غزه تقدیر کرد.
امام جمعه موقت کرمانشاه در ادامه به مناسبت های پیش رو در هفته آینده از جمله روز انجمن اولیا و مربیان اشاره کرد و بر تعامل خانواده و مدرسه در راستای پرورش و تربیت نسل آینده تاکید کرد.
حجتالاسلام آل آقا همچنین به روز جهانی پاراالمپیک اشاره و گفت: ورزشکاران رشته های ورزشی پارا المپیک نمادی از امید و نشاط هستند و نشان دادند که معلولیت جسمی و حرکتی نمی تواند محدودیتی برای انجام کارهای بزرگ باشد.
وی همچنین به سالروز شهادت آیت الله شهید اشرفی اصفهانی چهارمین شهید محراب و روز حافظ در این هفته اشاره کرد و یا و خاطره همه شهدا را گرامیداشت.
خطیب موقت نماز جمعه کرمانشاه در پایان همچنین از اقدامات سربازان گمنام امام زمان عج به خاطر کشف فسادهای مالی گسترده در استان قدردانی کرد.
نمازگزاران کرمانشاهی پس از اقامه نماز با حضور در راهپیمایی «بشارت نصر» بار دیگر حمایت خود را از ملت مقاوم و قهرمان فلسطین، اعلام کردند.