شناسهٔ خبر: 75257668 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در گفت‌وگو با آنا

توضیح رئیس کمیته فانکشنال فیتنس در خصوص پس گرفتن مدال برنز آسیایی

رئیس کمیته فانکشنال فیتنس گفت: بعد از ترک سالن متوجه شدیم به دلیل خطای فنی، مدال برنز باید به نفر چهارم داده شود.

صاحب‌خبر -

عسگر آزادیان در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، درباره مسابقات فانکشنال فیتنس آسیا و عملکرد ملی پوشان گفت: این مسابقات، سومین دوره مسابقات آسیایی بود. ده کشور در آن شرکت کردند. تیم ملی کشورمان توانست در رده تیمی دو نفره مردان قهرمان آسیا شود و جایگاهی را که پارسال در مسابقات آسیایی کسب کرده بود، امسال هم حفظ کند. هرچند کار بسیار سختی بود، اما این موفقیت حاصل شد.

بعد از ترک سالن متوجه شدیم مدال برنز باید به نفر چهارم داده شود

وی درباره مدال برنز پس گرفته شده از ملی پوش کشورمان گفت: یکی از بازیکنان ما به برنز رسید تم در مسابقات آسیایی دو بخش وجود دارد. یک بخش مربوط به برگزاری مسابقه و تشریفات اهدای مدال است و بخش دیگر مربوط به بررسی فنی مسابقات. ورزشکار ما در حالی‌ که در بخش اجرایی امضا کرده و نتیجه‌اش به‌عنوان نفر سوم با امتیازها ثبت شده بود، یک خطای فنی داشت که باعث شد در نهایت سوم نشود. بعد از اینکه قهرمان ما روی سکو رفت و مدالش را گرفت و ما سالن را ترک کردیم، جلسه فنی تشکیل شد و تصمیم گرفتند مدال را به نفر چهارم بدهند. در نتیجه، ورزشکار ما جابه‌جا شد و فکر می‌کنم به رتبه هفتم رفت. بعد از این اتفاق به ما اطلاع دادند، اما ما چون داخل کشور بودیم، دیگر این موضوع را اعلام نکردیم و فقط مدال طلای تیمی دو نفره را اعلام کردیم.

آزادیان در خصوص تیم ملی بانوان گفت: سطح کار آن‌ها نسبت به سال گذشته به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته بود. عملکرد بسیار خوبی داشتند و توانستند جایگاه مناسبی در رنکینگ کسب کنند. ان‌شاءالله پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده خانم‌ها بتوانند روی سکو بروند.

سطح مسابقات هر سال بالاتر می‌رود

رئیس کمیته فانکشنال فیتنس در پاسخ به این سوال که برنامه های این کمیته برای سال آینده چی است گفت: برای رقابت‌های آسیایی ۲۰۲۶ که کشور میزبان آن قزاقستان خواهد بود، در حال برنامه‌ریزی هستیم تا ان‌شاءالله بتوانیم در مسابقات سال آینده در قزاقستان جایگاه بهتری کسب کنیم یا جایگاه فعلی را حفظ کنیم. چراکه سطح مسابقات هر سال بالاتر می‌رود. در حال حاضر برنامه‌ای داریم برای مسابقات قهرمانی جهان از ۱۳ تا ۱۷ آذر که در حال برنامه‌ریزی جهت اعزام تیم ملی به این رقابت‌ها هستیم. از همه عوامل داخلی که حمایت کردند، دوستانی که پشت تیم ملی بودند و تمامی کسانی که برای این تیم زحمت کشیدند، تشکر کنم. نتیجه‌ای که به دست آمد حاصل تلاش جمعی همه آن‌هاست.

 

انتهای پیام/