شناسهٔ خبر: 75256896 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

بهره برداری کامل از متروی کرج نیازمند تامین محل دپو است

عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اهمیت احداث دپوی قطار شهری گفت: دپو از الزامات اصلی برای راه اندازی کامل و بهره برداری از متروی کرج است.

صاحب‌خبر - بهره برداری کامل از متروی کرج نیازمند تامین محل دپو است
تین نیوز |

عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اهمیت احداث دپوی قطار شهری گفت: دپو از الزامات اصلی برای راه اندازی کامل و بهره برداری از متروی کرج است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، حسین مهاجری  درباره آخرین وضعیت متروی کرج، اظهار کرد: مدیریت شهری کرج پیش تر دو رام قطار شهری را خریداری و پس از انجام تعمیرات اساسی، وارد شهر کرد، این دو رام قطار امکان آغاز بهره برداری آزمایشی از خط آماده شده مترو را فراهم کرده اند.

وی با اشاره به لزوم تأمین محل مناسب برای دپو قطارها افزود: سال هاست که شورای اسلامی شهر کرج پیگیر تخصیص زمینی برای دپو است و در همین راستا زمینی متعلق به دانشگاه خوارزمی که از نظر موقعیت برای این منظور مناسب بوده، مورد بررسی قرار گرفت.

عضو شورای اسلامی شهر کرج اضافه کرد: پیگیری های متعددی در این زمینه انجام شده است اما هنوز به نتیجه نرسیده ایم و همکاری مورد انتظار از سوی دانشگاه محقق نشده است.

مهاجری با اشاره به آمادگی شهرداری برای همکاری متقابل با دانشگاه خوارزمی عنوان کرد: مدیریت شهری اعلام آمادگی کرده بود که در ازای این زمین، بعضی نیازهای ضروری دانشگاه را تأمین کند، اما به دلیل بعضی مسائل، این توافق به سرانجام نرسید و در حال حاضر از ظرفیت بالقوه این زمین برای دپو بی بهره هستیم.

وی اضافه کرد: اقدامات جایگزین برای استقرار تعمیرگاه و محل نگهداری موقت قطارها انجام و تعمیرگاهی در مسیر تونل احداث شده است که تا حدودی نیاز فعلی را رفع می کند.

عضو شورای اسلامی شهر کرج خاطرنشان کرد: راه اندازی خطوط مترو در همه دنیا به صورت مرحله به مرحله و در ابتدا بهره برداری آزمایشی با حداقل تردد انجام می شود، مشکلات و نواقص شناسایی و به مرور زمان پروژه تکمیل می شود و به بهره برداری نهایی می رسد.