شناسهٔ خبر: 75252821 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

عضو سابق شورای شهر اصفهان:

حساسیت مردم اصفهان نسبت به زاینده‌رود جدی گرفته شود

عضو سابق شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر اهمیت مطالبات مردمی و ضرورت مدیریت مسالمت‌آمیز حساسیت‌ها، خواستار توجه دولت و مسئولان به آینده منابع آب و جلوگیری از بروز بحران‌های جدید شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا نصراصفهانی امروز _پنجشنبه هفدهم مهر_ در نشست نخبگانی مطالبه‌گران زاینده‌رود ضمن قدردانی از تلاش شورای اسلامی شهر و نمایندگان مردم اصفهان اظهار کرد: یکی از دستاوردهای جلسه امروز این است که حساسیت مردم نسبت به وضعیت زاینده‌رود و حفظ منابع آبی خود نشان داده شد؛ این حساسیت‌ها نباید نادیده گرفته شود و مطالعات جدی و علمی برای پاسخ به دغدغه‌های مردم باید انجام شود.

وی با اشاره به نمونه‌های گذشته افزود: مردم پیش‌تر نیز حساسیت‌های خود را به شیوه‌های مختلف نشان داده‌اند؛ از مخالفت با اجرای برخی برنامه‌ها در مرکز شهر تا حضور در مراسم‌های فرهنگی مرتبط با زاینده‌رود و این نشان‌دهنده اهمیت موضوع و جدیت مطالعات لازم است.

عضو سابق شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مسائل زاینده‌رود باید به صورت مسالمت‌آمیز پیگیری شود و فریادها و اعتراضات فعالان حوزه آب و محیط زیست، نشان‌دهنده سوز دل مردم است، در عین حال باید توجه داشته باشیم که منابع آب شرب شهر نیز در خطر هستند و مدیریت منابع آب باید با دقت و هماهنگی انجام شود.

نصراصفهانی ادامه داد: نبود توجه به همجواری استان‌ها و همکاری با همسایگان می‌تواند باعث بروز تنش‌های جدید شود و مسئولان دولتی و حکمرانان باید با برنامه‌ریزی جدی و اقدام فوری از بروز مشکلات جدید جلوگیری کنند.

وی تأکید کرد: این موضوع تنها محدود به نسل کنونی نیست و پیامدهای آن به نسل‌های بعد نیز منتقل خواهد شد، بنابراین لازم است تصمیم‌گیری‌ها با دیدگاه بلندمدت و همکاری همه نهادها صورت گیرد.