شناسهٔ خبر: 75252174 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اجلاسیه شهدای زن کردستان با ۵۷ برنامه شاخص برگزار می شود

سنندج- ایرنا- فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: در قالب اجلاسیه شهدای زن استان، ۵۷ برنامه شاخص و بیش از هزار و ۲۰۰ ریز برنامه برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار جمشید رضایی روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار کرد: این اجلاسیه، ۲۰ مهرماه و در راستای کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید کردستان، برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این اجلاسیه با حضور مسئولان کشوری، استانی و مردم برگزار خواهد، افزود: هدف از برگزاری این اجلاسیه، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نوجوانان و جوانان است.

فرمانده سپاه بین‌المقدس کردستان ادامه داد: توسعه فرهنگ دفاع مقدس، ایجاد قابلیت و ظرفیت‌سازی برای جنگ نرم، تقویت روحیه انقلابی و ساده‌زیستی و مصون‌سازی جامعه در برابر جنگ فرهنگی دشمن، از دیگر اهداف برگزاری این اجلاسیه است.

سردار رضایی بر لزوم زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و تبیین خط مشی و سبک زندگی شهدا تاکید و اضافه کرد: برگزاری اجتماع زینبیون، مراسم آبروی محله، تولید محتوا در فضای مجازی، اهدای بسته‌های حمایتی به دختران کم‌برخوردار، اعزام اردوهای راهیان نور به مناطق غرب کشور، اهدای جهیزیه به نوعروسان کم بضاعت و اهدای ۲۵ هزار بسته نوشت‌افزار به دانش‌آموزان بی‌بضاعت، از جمله برنامه‌هایی است که در قالب اجلاسیه شهدای زن برگزار می‌شود.

وی با اشاره به وجود هزار و ۷۹ زن جانباز و پنج زن آزاده در استان، یادآور شد: شهیده مهین اویسی نخستین پاسدار شهیده کردستان بود که در ۱۴ سالگی توسط ضدانقلاب به شهادت رسید، ضمن اینکه استان، ۵۶۶ زن شهید تقدیم انقلاب کرده است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه بیش از نیمی از شهدای اهل سنت کشور متعلق به کردستان است، ادامه داد: ۱۳ زن شهیده در استان، شهدای ترور بوده و توسط ضدانقلاب به شهادت رسیده‌اند.

سردار رضایی به این هم اشاره کرد که در جریان این اجلاسیه از سه کتاب «راه رستگاری» (زندگینامه شهیده خاور رشیدی)، کتاب «خاتونی که جایش همیشه خالی بود» (زندگینامه شهیده فاطمه اسدی) و کتاب «خزان در بهار» (زندگینامه شهیده حیقه مردوخی به روایت مادر شهید) رونمایی خواهد شد.