شناسهٔ خبر: 75252045 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

۳۰ درصد ارزش‌افزوده معدن مس باید در استان هزینه شود

استاندار اردبیل گفت: ۳۰ درصد از ارزش‌افزوده معدن کنسانتره مس مشکین‌شهر باید در اختیار استان قرار گیرد تا برای توسعه زیرساخت‌ها هزینه شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل در دیدار معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: تصمیم‌گیری درباره ۳ پهنه معدنی قزل‌اوزن، مشکین‌شهر و اردبیل باید در اختیار مدیران ارشد استان قرار گیرد تا روند بهره‌برداری و توسعه معادن شتاب گیرد.


وی افزود: بهره‌مندی از ارزش افزوده معادن برای توسعه زیرساخت‌ها از نیاز‌های اساسی استان است و با راه‌اندازی صنایع پایین‌دستی می‌توان سهم اردبیل از درآمد‌های معدنی را افزایش داد.


استاندار اردبیل با اشاره به راه‌اندازی معدن کنسانتره مس در مشکین‌شهر تصریح کرد: ۳۰درصد از ارزش‌افزوده این معدن باید در اختیار استان قرار گیرد تا برای توسعه زیرساخت‌ها هزینه شود.

امامی یگانه با بیان اینکه بر اساس ابلاغ دولت، اردبیل در زمره ۵ استان دارای اولویت توسعه متوازن قرار دارد، گفت: تکمیل اکتشافات معدنی و راه‌اندازی صنایع تبدیلی می‌تواند سهم استان را از سبد اقتصادی معادن کشور افزایش دهد.


وجیه‌الله جعفری، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صمت نیز در این دیدار با تأکید بر ضرورت جذب سرمایه‌گذاران بزرگ برای تکمیل زنجیره ارزش‌افزوده معدنی اردبیل، گفت: پس از تصویب شورای معادن، بهره‌مندی استان از حقوق دولتی معادن به‌صورت نظام‌مند انجام خواهد شد.