شناسهٔ خبر: 75247962 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

رئیس هیأت فوتبال یزد در گفت‌وگو با آنا:

به برگزاری دیدار خیبر در ورزشگاه شهید نصیری زیاد امیدوار نیستم/ مردم یزد لایق یک ورزشگاه جدید و مدرن هستند

رئیس هیأت فوتبال یزد گفت: امیدوارم مسئولان به فکر احداث ورزشگاهی جدید برای مردم یزد باشند، این کمترین کاری است که می‌توان برای مردم این استان انجام داد.

صاحب‌خبر -

امیر فرشاد تفکری در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، در مورد روند آماده‌سازی ورزشگاه شهید نصیری یزد گفت: روز شنبه آقای رفعتی دبیر ستاد استانداردسازی، به یزد می‌آید و هفته آینده نیز آقای روشنک، مسئول مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور به یزد سفر خواهد کرد تا تصمیم نهایی درباره این‌که آیا ما می‌توانیم در هفته هشتم لیگ برتر مقابل خیبر خرم‌آباد در یزد میزبان باشیم یا خیر گرفته شود. اینجا لازم می‌دانم از مدیرکل محترم ورزش و جوانان و همکارانشان و همچنین آقای دهستانی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار یزد تشکر کنم که با وجود حجم بالای کار و مسئولیت، پیگیر امور مربوطه بوده‌اند. خوشبختانه تمام ۴۱ مورد ایرادی که از سال گذشته به ورزشگاه گرفته شده بود، با سرعت خوبی در حال انجام است و تقریباً رو به اتمام می‌باشد. تنها مورد باقی‌مانده، مربوط به چمن زمین است.

در برخی نقاط چمن ناهمواری وجود دارد

وی افزود: حقیقتا نمی‌دانم داستان چمن چیست. به نظر می‌رسد کشت و رشد چمن به‌صورت یکنواخت انجام نشده یا ممکن است بخواهند لایه‌برداری یا ترمیم مقطعی انجام دهند. البته این موضوع در حوزه کاری من نیست و کارشناس این امر هم نیستم که بخواهم نظر تخصصی بدهم اما چیزی که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است، این است که در برخی نقاط زمین ناهماهنگی و ناهمواری‌هایی وجود دارد که احتمالا به همین دلیل برخی نقاط زمین هنوز به‌صورت تکه‌ای رشد نکرده و کچلی دارد. با این حال، تمام تلاش مسئولان این است که ان‌شاءالله شرایط زمین برای دوم آبان و دیدار هفته هشتم مقابل خیبر خرم‌آباد، مهیا شود. ما هم مانند سایر عزیزان منتظریم تا ببینیم نهایتا چه تصمیمی اتخاذ می‌شود.

باید در تمام زمینه‌ها حرفه‌ای شویم

رئیس هیأت فوتبال یزد تصریح کرد: البته ایراداتی که به ورزشگاه نصیری وارد بود، فقط به زمین مربوط نمی‌شود. ما اعتقاد داریم زمانی که یک تیم حرفه‌ای وارد یک شهر یا استان می‌شود، فقط نباید خود تیم حرفه‌ای باشد یا فوتبالمان را صرفا حرفه‌ای بنامیم. ما باید فرهنگ خودمان را نیز در مسیر حرفه‌ای شدن قرار دهیم. باید بتوانیم به حرفه‌ای بودن و حرفه‌ای‌سازی نزدیک شویم. هواداران، مسئولان برگزاری، عوامل اجرایی، نیروهای انتظامی و یگان ویژه که وظیفه حفظ نظم و امنیت هواداران را برعهده دارند، همگی باید رفتار حرفه‌ای داشته باشند.

باید مثل استان‌های همجوار ورزشگاه مدرنی داشته باشیم

او ادامه داد: شاید هنوز با استانداردهای کامل فوتبال حرفه‌ای فاصله داریم اما باید نگاه‌مان را اصلاح کنیم. اگر قرار است مجوز حرفه‌ای بگیریم تا بتوانیم میزبان بازی‌های بین‌المللی، آسیایی یا حتی ملی باشیم، باید مواردی را که ایراد گرفته شده، اصلاح کنیم. خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است و امیدوارم چمن ورزشگاه شهید نصیری که مهم‌ترین مسئله بوده، تا بازی هفته هشتم آماده شود. من بعد از بازی با استقلال هم گفتم، یزد دومین استان معدنی و سومین استان صنعتی کشور هستند. نباید وضعیت زیرساخت‌های ورزشی ما این‌گونه باشد. دوستان فعلی مقصر نیستند اما در بیست سال گذشته، همسایه‌های ما پیشرفت قابل‌توجهی در این زمینه داشته‌اند. شیراز ورزشگاه پارس را دارد، کرمان، رفسنجان، سیرجان و حتی شهربابک هم ورزشگاه‌های جدید ساخته‌اند، مشهد هم به همین شکل اما نمی‌دانم واقعا مدیران بیست سال پیش یزد با این حجم از سرمایه و ثروت خدادادی چه کرده‌اند. به‌عنوان یک هوادار و مخاطب فوتبال، واقعا متعجبم که برای فوتبال یزد چه اقدامی صورت گرفته است.

امیدوارم مسئولان به فکر احداث ورزشگاهی جدید برای مردم یزد باشند

تفکری تصریح کرد: ما نباید دل‌خوش باشیم که صرفا چمن ورزشگاه را نونوار کرده‌ایم. باید به فکر ساخت ورزشگاهی چهل تا پنجاه هزار نفری باشیم تا در سالیان آینده وضع‌مان از امروز بدتر نشود. همین ورزشگاه نصیری، مثل آزادی، به‌محض اینکه یک گوشه‌اش را تعمیر می‌کنی، بخش دیگری از آن دچار مشکل می‌شود. این ورزشگاه قدیمی و فرسوده است و باید به‌صورت اساسی بازسازی شود. امیدوارم مسئولان فعلی به فکر احداث ورزشگاهی جدید برای مردم یزد باشند، این کمترین کاری است که می‌توان برای مردم این استان انجام داد.دوستان قبلی فقط دستی به ظاهر ورزشگاه کشیدند. این وضعیت زیبنده مردم یزد نیست. ما هواداران نباید با این وضعیت دل‌خوش باشیم بلکه باید مطالبه‌گر باشیم و به‌طور جدی خواستار تغییر و توسعه باشیم. اگر قرار است تیم‌داری کنیم، باید ابتدا فرهنگ حرفه‌ای را آموزش دهیم، چه در حوزه زیرساخت، چه سخت‌افزار و چه نرم‌افزار. من همه این موارد را مطرح می‌کنم چون نگران جایگاهم نیستم. خدا را شکر دغدغه من رساندن صدای مردم و هواداران به گوش مسئولان استان است. این تریبون را خداوند به من داده تا بتوانم فریاد هوادار یزدی را منتقل کنم. امیدوارم مسئولانی که قول داده‌اند، واقعا برای مردم کاری انجام دهند. این شرایط اصلا شایسته مردم یزد نیست. مردم یزد ۹۰۰ سال پیش در عمق ۹۰ کیلومتری زمین آب را به سطح زمین آوردند. این مردم سخت‌کوش و خلاق می‌توانند با بهره‌گیری از معماری بومی، بادگیرها و نمادهای کویری خود، ورزشگاهی بسازند که نشانه‌ای از تمدن و فرهنگشان باشد.

شخصا به برگزاری دیدار خیبر در ورزشگاه شهید نصیری زیاد امیدوار نیستم

وی افزود: در خصوص بازی با خیبر خرم‌آباد، شخصا خیلی امیدوار نیستم اما همچنان امیدوارم که زمین تا هفته هشتم آماده شود. دیشب با سعید اخباری صحبت می‌کردیم و واقعا حیف است اگر بخواهیم با عجله بازی را به یزد بیاوریم و آینده چمن را خراب کنیم. اگر بخواهیم زودتر از موعد روی چمن بازی کنیم، ممکن است همان بلایی که سر زمین نقش‌جهان اصفهان و آزادی تهران آمد، برای نصیری هم تکرار شود. اگر تیم چادرملو در ادامه مسیر همچنان در ورزشگاه تختی بازی کند، این تصمیمی است که از سوی کادر فنی و مدیریتی گرفته شده تا زمین شهید نصیری حفظ شود. اگر بی‌دقتی شود و زمین آسیب ببیند، ممکن است دیگر حتی نتوانند در تختی هم ادامه دهند و مجبور به جابه‌جایی شوند، که این موضوع روند تیم را دچار مشکل می‌کند. تیم چادرملو در همین مدت نشان داده که حتی در غیاب میزبانی خانگی، شخصیت حرفه‌ای خود را حفظ کرده و توانسته برای سهمیه آسیا هم بجنگد. کادر فنی و مدیریتی باشگاه ساختار منسجمی ایجاد کرده‌اند تا هواداران یزدی بتوانند با افتخار از تیم خود یاد کنند.

انتهای پیام/