شناسهٔ خبر: 75247469 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

اقدام قاطع سازمان بازرسی در برخورد با مانع تراشی در مسیر تولید و مبارزه با فساد

در راستای حمایت از سرمایه گذاری مشروع، برخورد با مانع تراشی‌ها در مسیر تولید و مبارزه قاطع با هرگونه تخلف و فساد در دستگاه‌های اجرایی و بر اساس اخبار و اطلاعات واصله به سازمان بازرسی کل کشور پیرامون عملکرد شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی و ابراز نارضایتی در این زمینه، موضوع در دستور کار بازرسی کل این استان قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو تحقیقات گسترده و شبانه روزی بازرسان سازمان بازرسی طی 7 ماه گذشته منجر به کشف فساد و تخلف در شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی و برخی از دستگاه های مرتبط با امر تولید شد.

از جمله تخلفات صورت گرفته در این رابطه رشاء و ارتشاء، پولشویی، اعمال نفوذ و تحصیل مال از طریق نامشروع با استفاده از حساب‌های واسطه‌ای و پوششی بوده است که در پی ورود بازرسی کل استان مرکزی و با هماهنگی رئیس کل دادگستری و دادستان و تیم حفاظت و اطلاعات دادگستری، روز گذشته سرپرست و 6 نفر از کارکنان شرکت به همراه 5 نفر از وکلای مدنی (مرتبطین و کارچاق کن) جلب و تحویل مقام قضایی شدند.

این گزارش می‌افزاید؛ تاکنون مجموعا ۱۲ نفر از متهمان بازداشت هستند که تحقیقات در این خصوص ادامه دارد و سایر متهمان نیز با هماهنگی مقام قضایی احضار و یا جلب خواهند شد.

گفتنی است، سازمان بازرسی کل کشور ضمن حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران به منظور سرمایه گذاری مشروع و پشتیبانی از تولید، با راه اندازی بخشی اختصاصی در درگاه 136.ir به درخواست‌های تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به صورت فوق العاده رسیدگی و با هرگونه مانع تراشی در مسیر تولید برخورد قاطع خواهد داشت و این اقدامات در سال گذشته منجر به احیاء و راه‌ اندازی 73 واحد تولیدی و جلوگیری از تعطیلی 361 واحد شده است.