شناسهٔ خبر: 75243791 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

انفجار گاز خانگی در جویبار منجر به تخریب چند واحد مسکونی شد+فیلم

جویبار- ایرنا- فرماندار جویبار گفت: انفجار ناشی از نشت گاز در یکی از مجتمع‌های مسکونی این شهرستان، موجب خسارت و تخریب چند واحد مسکونی و مصدومیت چهار نفر شد.

صاحب‌خبر -

محمد مدانلو روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حادثه انفجار گاز در یکی از واحدهای مسکونی شامگاه چهارشنبه رخ داد و به‌محض اطلاع، تیم‌های امداد و نجات، آتش‌نشانی، اداره برق، شرکت گاز و نیروهای انتظامی در محل حاضر شده و اقدامات لازم برای مهار حادثه و تأمین ایمنی انجام گرفت.

وی با اشاره به جزئیات این حادثه افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه، نشت گاز عامل وقوع انفجار بوده است. شدت انفجار به حدی بوده که واحدهای همجوار دچار خسارات شدند و شیشه‌های ساختمان‌های اطراف نیز شکست.

فرماندار جویبار با تأکید بر اینکه در زمان وقوع انفجار فردی در واحد مبدأ حضور نداشته است، اظهار داشت: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشت اما چهار نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی همچنین بر لزوم رعایت نکات ایمنی و بررسی دوره‌ای سیستم‌های گازرسانی در منازل مسکونی تأکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه نشتی یا بوی گاز، فوراً با مراکز امدادی تماس بگیرند.