شناسهٔ خبر: 75238096 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

برگزاری اردوی تدریس جهادی وتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در استان هرمزگان

یازدهمین دوره اردوی جهادی وتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی جهت رفع محرومیت و نیاز‌های تحصیلی برای دومین سال متوالی در استان هرمزگان در منطقه بشاگرد با حضور ۱۰ دانشجو معلم از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار گردید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اردوی جهادی «وَتَر» با هدف گسترش فرهنگ خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی و ترویج روحیه جهادی، هر ساله با همت جهادگران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود. به لطف خداوند متعال و تلاش دانشجومعلمان پرتلاش این دانشگاه،امسال هم برای دومین سال متوالی نیز استان هرمزگان و شهرستان بشاگرد میزبان جهادگران «وتر» بود.

در این دوره از اردو، روستاهای درآلوی، شه‌بابک و گویرچی به عنوان محور فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی انتخاب شدند. جهادگران در این مناطق با برگزاری کلاس‌های درسی و برنامه‌های متنوع، به جبران عقب‌ماندگی‌های تحصیلی دانش‌آموزان و افزایش انگیزه آنان برای یادگیری پرداختند. در کنار تدریس، برنامه‌هایی چون بازی‌های تربیتی، آموزش مهارت‌های زندگی، فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی و جلسات اخلاقی نیز برگزار شد که با استقبال گرم مردم و دانش‌آموزان همراه بود.

در محور عمرانی نیز گروهی از جهادگران در مناطق جکدان و سردشت با رنگ‌آمیزی مدارس، بهسازی فضاهای آموزشی و زیباسازی محیط‌های عمومی نقش مؤثری در آماده‌سازی مدارس پیش از آغاز سال تحصیلی ایفا کردند.

در مجموع، در طول این مدت فعالیت جهادی، خدمت‌رسانی آموزشی به چهار مدرسه و بیش از ۸۰ دانش‌آموز انجام گرفت و به همت آقای بهادری مسئول جهادی وتر هرمزگان و دانشجویان دانشگاه   تأثیر قابل‌توجهی در ارتقای سطح تحصیلی و روحیه‌ی دانش‌آموزان منطقه داشت.

اردوی جهادی «وتر» تنها یک برنامه خدمت‌رسانی نیست؛ بلکه مدرسه‌ای از جنس ایثار، همدلی و خودسازی است. حضور دانشجومعلمان در میان مردم خون‌گرم و مقاوم بشاگرد، فرصتی ارزشمند بود برای تجربه‌ی زیست جهادی و درک عمیق‌تر از مفهوم مسئولیت اجتماعی.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در تبیین اهمیت کار جهادی می‌فرمایند:

حرکت جهادی یعنی کار خستگی‌ناپذیر، مؤمنانه و پرانگیزه برای خدمت به مردم؛ این همان راهی است که کشور را به قله‌های پیشرفت می‌رساند.

اردوی جهادی «وتر» نیز در همین مسیر و در راستای تحقق منظومه‌ی فکری و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب در زمینه‌ی پیشرفت عدالت‌محور و مردم‌پایه برگزار شد؛ تا نشان دهد که با روحیه جهادی، ایمان انقلابی و خدمت بی‌منت به مردم می‌توان آینده‌ای روشن‌تر برای ایران عزیز رقم زد.