شناسهٔ خبر: 75233557 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کولیوند: تأمینِ زیرساخت‌های نهضتِ ملیِ مسکن، در دستور کار فرمانداری‌ها باشد

برنا- گروهِ استان‌ها: استاندار سمنان با اشاره به اهمیت تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن و نقش پیگیری در پیشبرد این طرح، تأکید کرد: فرمانداری‌ها، پیگیری تأمین زیرساخت‌ها و پیشبرد طرح‌ها در شهرک‌های نهضت ملی مسکن را با جدیت مدنظر قرار دهند. برنا- گروهِ استان‌ها: استاندار سمنان با اشاره به اهمیت تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن و نقش پیگیری در پیشبرد این طرح، تأکید کرد: فرمانداری‌ها، پیگیری تأمین زیرساخت‌ها و پیشبرد طرح‌ها در شهرک‌های نهضت ملی مسکن را با جدیت مدنظر قرار دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از سمنان، محمدجواد کولیوند روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴، در نشست شورای مسکن استان سمنان در استانداری بیان کرد: زمین، تسهیلات و تأمین زیرساخت، سه مقوله‌ی مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است و تدوین «سند مسکن شهرستانی» به عنوان نقشه‌ی راه برای پیشبرد طرح‌ها، در دست اقدام است.

وی با اشاره به ضرورت طراحی ساخت مسجدها به یک شکل واحد در شهرک‌های نهضت ملی مسکن استان سمنان، ادامه داد: ساخت چهار مسجد، ۲۳ مدرسه و یک کلانتری در شهرک‌های نهضت ملی مسکن سمنان در دستور کار اداره‌کل راه و شهرسازی سمنان است.

 

تأکیدِ استاندار بر تعیین تکلیفِ زمینِ موردِ نیازِ شهرکِ ۴۰۷ هکتاریِ شاهرود

استاندار سمنان تصریح کرد: الحاق شهرک ۴۰۷ هکتاری شاهرود برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن مصوبه شورای عالی معماری کشور را دارد و باید طبق این مجوز طی یک هفته آینده زمین مورد نیاز آن تعیین تکلیف و تحویل داده شود.

کولیوند با تاکید بر توبیخ مسئولان کم‌توجه به مصوبه‌ها، قوانین و وظایف مربوط به اجرای طرح نهضت ملی مسکن،‌ بیان کرد: نام دستگاه‌ها و نهادهایی که قوانین اجرای طرح نهضت ملی مسکن را رعایت نمی‌کنند، به استانداری گزارش شود.

 

ثبت‌نام بیش از ۳۶ هزار متقاضی در طرح نهضت ملی مسکن استان سمنان 

مدیرکل راه و شهرستازی استان سمنان نیز در این نشست اظهار کرد: از ابتدای اجرای قانون جهش تولید مسکن در شهرهای تحت پوشش راه و شهرسازی استان ، ۳۶ هزار و ۵۹۳ متقاضی در این طرح ثبت‌نام کردند.

حسینی طباطبایی ادامه داد:غالب تقاضای مسکن در مرکز استان با ثبت‌نام بیش از ۲۱ هزار متقاضی است.

وی افزود:در شهر سمنان از مجموع ثبت‌نام صورت گرفته، ۵ هزار و ۶۰۲ متقاضی به‌عنوان متقاضی موثر واجد شرایط شناخته شدند که از این تعداد تاکنون ۴ هزار و ۴۸۲ متقاضی ساماندهی شدند و تخصیص اراضی و پروژه‌ به آنان انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرستازی استان سمنان با اشاره به تامین نزدیک به ۳۰۰ هکتار اراضی در ۵ نقطه مکانی در شهر سمنان،گفت:در حال حاضر عملیات آماده‌سازی سایت‌های مسکونی در شهر سمنان، با پیشرفت فیزیکی مختلف در حال اجراست و تامین خدمات زیربنایی در سایت‌ها متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اضافه کرد:در شهر دامغان ۸ هزار و ۸۵۷ متقاضی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۲ هزار و ۶۶۴ نفر به‌عنوان متقاضی واجد شرایط موثر شناخته شدند.

حسینی طباطبایی تاکید کرد: در شهر دامغان نیز سه‌سایت ۴۸ هکتاری،۵۹ هکتاری و ۷/۵ هکتاری جهت اجرای طرح نهضت ملی مسکن و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تامین شده است که تاکنون یک هزار و ۴۱۰ متقاضی در سایت‌های ۴۸ هکتاری و سایر نقاط شهری تخصیص اراضی و پروژه‌ به آنها صورت گرفته است و مابقی متقاضیان مرحله تخصیص در اراضی ۵۹ هکتاری قرار دارند.

وی تصریح کرد: در حاضر پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان و پیمانکاران پروژه‌های انبوه‌ساز و تامین مالی اجرای خدمات زیربنایی در سایت‌های نهصت ملی مسکن است.

 

نهضت ملی مسکن یک برنامه‌ و طرح دولتی است که با هدف کاهش مشکل مسکن و ایجاد فرصت خانه‌دار شدن برای مردم به ویژه جوانان و خانواده‌های کم‌درآمد، اجرا می‌شود که ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در بخش ساخت‌وساز را به همراه دارد.

استان پهناور سمنان با هشت شهرستان دارای ۲ اداره کل راه و شهرسازی است. شهرستان‌های سمنان،‌ مهدیشهر،‌ سرخه، دامغان، آرادان و گرمسار،‌ در مرکز و غرب استان،‌ زیرمجموعه اداره‌کل راه و شهرسازی استان سمنان و ۲ شهرستان شرقی در این استان شامل شاهرود و میامی زیرمجموعه اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان هستند.