شناسهٔ خبر: 75232643 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

بیاتی: از فضای مجازی برای تخریب یکدیگر استفاده نکنیم

نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس خطاب به همقطاران خود با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات مردم با اتحاد و همدلی افزود: نباید از فضای مجازی برای تخریب یکدیگر استفاده کنیم. ما قانونگذاریم و مسیر رسیدگی به تخلفات مشخص است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، ولی‌ الله بیاتی نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس امروز در نطق خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: استکبار جهانی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون با انواع توطئه‌ها مانع رشد و پیشرفت ملت ایران شده است، از جنگ تحمیلی گرفته تا جنگ اقتصادی امروز. اما آنچه دشمنان را ناکام گذاشته، هوشیاری مردم و همراهی آنان با نظام است. هرگاه مسئولان به مردم رجوع کرده‌اند، مردم با سخاوت پاسخ داده‌اند؛ اما امروز زمان آن است که دست مردم را بگیرید. مشکلات معیشتی، گرانی و نبود نظارت، مردم را به ستوه آورده است. کشاورزان و تولیدکنندگان انگیزه خود را از دست داده‌اند و بانک‌ها به‌جای کمک، مانع فعالیت اقتصادی هستند.

بیاتی با تاکید بر این که «ما در کشور مشکل منابع نداریم، مشکل مدیریت کارآمد داریم» افزود: مدیر خلاق و دلسوز کم است و برخی مسئولان به جای امیدآفرینی، ناامیدی می‌پراکنند از این رو باید این وضعیت اصلاح شود.

نماینده آشتیان، تفرش و فراهان در مجلس از رئیس جمهور خواست دشمنان را دست‌کم نگیرد و افزود: در مذاکرات ضعیف عمل شد و قدرت واقعی ملت ایران آن‌گونه که باید، نشان داده نشد. مردم ما از آمریکا و اسرائیل نمی‌ترسند، از مدیران نالایق و اختلاسگران نگرانند. شما می‌گویید تحریم‌ها تأثیری ندارد، اما در عمل دلار و طلا سر به فلک کشیده و گرانی بیداد می‌کند. بدانید که ما هرگز غنی‌سازی هسته‌ای را تعطیل نخواهیم کرد. همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، ما سلاح هسته‌ای نمی‌سازیم چون مردم را داریم؛ اما باید از دستاوردهای دفاعی خود با قدرت صیانت کنیم.

وی خطاب به همقطاران خود گفت: همه ما شاهد نارضایتی مردم هستیم. امروز باید با اتحاد و همدلی در مسیر رفع مشکلات آنان گام برداریم. نباید از فضای مجازی برای تخریب یکدیگر استفاده کنیم. ما قانون‌گذاریم و مسیر رسیدگی به تخلفات مشخص است؛ باید قانون را اجرا کنیم، نه هیاهو را.

بیاتی در پایان گفت: اکنون بیش از هر زمان دیگری به انسجام ملی و همدلی نیاز داریم. بیایید بر طبل اختلاف نکوبیم تا وحدت ملت آسیب نبیند. تنها با صداقت، خدمت و پیوند با مردم است که می‌توانیم ایران عزیز را به قله‌های عزت و پیشرفت برسانیم.

انتهای پیام