شناسهٔ خبر: 75232489 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار بوشهر: پنج‌هزار اصله درخت در عالیشهر کاشت شد

بوشهر-ایرنا-فرماندار شهرستان بوشهر گفت: در راستای ارتقای سرانه فضای سبز و بهبود زیست‌پذیری شهری، طرح کاشت پنج‌هزار اصله درخت با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت شهروندان در شهر عالیشهر اجرا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمد مظفری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این برنامه با همکاری شهرداری و شورای اسلامی عالیشهر، اداره منابع طبیعی و مشارکت گروهی از شهروندان و دانش‌آموزان برگزار شد.

وی با تأکید بر اهمیت توسعه فضای سبز شهری اظهار کرد: درختکاری از مؤلفه‌های اصلی در بهبود محیط‌زیست و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است و مشارکت عمومی در این زمینه، ضامن تداوم طرح‌های زیست‌محیطی خواهد بود.

مظفری با اشاره به کاشت پنج‌هزار اصله درخت در نقاط مختلف عالیشهر افزود: توسعه پوشش گیاهی علاوه بر کاهش آلودگی هوا، به تلطیف فضای شهری و افزایش نشاط اجتماعی منجر می‌شود و باید به عنوان یک رویکرد دائمی در برنامه‌های مدیریت شهری دنبال شود.

فرماندار بوشهر همچنین با قدردانی از همکاری شهرداری، اداره منابع طبیعی و مشارکت داوطلبانه دانش‌آموزان و شهروندان عنوان کرد: تحقق توسعه پایدار شهری نیازمند همراهی مردم در حفاظت، نگهداری و گسترش فضاهای سبز است.

فرماندار بوشهر: پنج‌هزار اصله درخت در عالیشهر کاشت شد