شناسهٔ خبر: 75232411 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت توسعه شهرداری اصفهان مطرح کرد

حضور حدود ۱۲ هزار دانش‌آموز در شهر رویاها در حاشیه جشنواره فیلم کودک

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: به‌دنبال میزبانی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان از اردوهای دانش‌آموزی مناطق محروم جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان در شهر رویاها نزدیک به ۱۲ هزار نفر از دانش‌آموزان در این مجموعه حضور پیدا خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

سهیل پورکبیریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری سی‌وهفتمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان اظهار کرد: شرکت توسعه سیاحتی سپاهان با میزبانی از کودکان دانش آموز در مجموعه شهر رویاها برای دومین سال متوالی نقش موثر خود را در این رویداد فرهنگی و بین‌المللی در کلان‌شهر اصفهان ایفا کرده است.

وی افزود: سال جاری نیز شرکت توسعه سیاحتی سپاهان در دو بخش برنامه جنبی برگزاری اردوهای مدارس مناطق محروم و اکران فیلم‌های این دوره از جشنواره برای نخستین بار در پردیس شهر رویاها پس از احداث پردیس سینمایی آن همراه نصف جهان بوده است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به استقبال مناسب صورت گرفته توسط از پردیس سینمایی شهر رویاها تصریح کرد: با آغاز این رویداد فرهنگی و هنری از دوازدهم مهر، شهربازی شهر رویاها میزبان نزدیک به ۱۲ هزار نفر از کودکان و نوجوانان دانش‌آموز در پهنه عملکردی خود در مجموعه شهر رویاها است.

پورکبیریان خاطرنشان کرد: این میزبانی تا پایان جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان تداوم خواهد داشت.