شناسهٔ خبر: 75232120 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

عراقچی: تکذیب می‎‌کنم هیچ تماسی نبوده است

عراقچی در حیات دولت درباره تماس با ویتکاف گفت: گمانه زنی روزنامه الجریده کویت اشتباه است و تکذیب می کنم. هیچ تماسی نبوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، وزیر امور خارجه در واکنش به گمانه‌زنی‌های پیرامون مذاکره با نماینده آمریکا، اعلام کرد که تماسی با وی نداشته است.

«عباس عراقچی» وزیر امور خارجه صبح امروز ۱۶ مهرماه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به گزارش الجریده کویت مبنی بر تماس وی با «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه گفت: تماسی نداشتم.

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه کویتی «الجریده» مدعی شده بود که در روزهای اخیر تماس‌هایی میان عباس عراقچی و استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای برقرار شده است و دو طرف بر ضرورت بازگشت به میز مذاکره توافق کردند.

>>> اینجا بخوانید:
ادعای یک روزنامه کویتی: عراقچی و ویتکاف هفته آینده دیدار محرمانه دارند / ویتکاف در تماس با عراقچی خواستار حمایت تهران از طرح ترامپ برای صلح در غزه شد

315