شناسهٔ خبر: 75231134 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر رشته‌های رزمی به میزبانی بام ایران

برنا-گروه استان‌ها: عبدالعلی ارژنگ معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به انتخاب این استان برای میزبانی هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور در رشته‌های رزمی گفت: برای برگزاری این دوره مسابقات المپیادی، همکاری همه دستگاه‌های اجرایی نیاز است. برنا-گروه استان‌ها: عبدالعلی ارژنگ معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به انتخاب این استان برای میزبانی هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور در رشته‌های رزمی گفت: برای برگزاری این دوره مسابقات المپیادی، همکاری همه دستگاه‌های اجرایی نیاز است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از چهارمحال و بختیاری؛ عبدالعلی ارژنگ معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به انتخاب این استان برای میزبانی هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور در رشته‌های رزمی گفت: برای برگزاری این دوره مسابقات المپیادی فراهم کردن همه زیرساخت‌ها و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی نیاز است.

وی در جلسه هماهنگی نظم و امنیت این دوره از المپیاد استعدادیابی به میزبانی شهرکرد افزود: در این دوره از مسابقات که استعدادهای جوان و نخبه ورزش‌های رزمی ایران حاضر می‌شوند، فرصتی مغتنم برای معرفی استان چهارمحال و بختیاری و ظرفیت‌های آن به ورزشکاران سراسر کشور است.

به گفته وی، این المپیاد، فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح ورزش‌های رزمی در کشور و چهارمحال و بختیاری است و انتظار می‌رود با همکاری فدراسیون و مسئولان استانی، این المپیاد با کیفیت و حرفه‌ای در سطح استان برگزار شود.

حسین زمانی مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرکرد میزبان هفتمین دوره المپیاد استعدادیابی برتر کشور در رشته AMMA شده است، اظهار داشت: با برگزاری این المپیاد ورزشی ۶۰۰ نفر ورزشکار و عوامل اجرایی از استان‌ها و مناطق سراسر کشور وارد چهارمحال و بختیاری می‌شوند که نیاز است با همکاری بین بخشی، زیرساخت‌ها و امکانات برای برگزاری مسابقات، فراهم شود.

وی افزود: این دور مسابقات از ۲۵ مهرماه آغاز و تا یکم آبان‌ماه در ۲ بخش آقایان و بانوان برگزار می‌شود.

وی ضمن قدردانی از همکاری همه دستگاه‌ها از جمله اورژانس، شهرداری، آموزش و پرورش، انتظامی، رسانه‌ها، شرکت‌های خدماتی و سایر ادارات و نهادها برای میزبانی این دور مسابقات، ابراز داشت: با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌هایی که در استان وجود دارد، امکان میزبانی مسابقات مختلف، فراهم است.

زمانی در ادامه با اشاره به اعزام ۴۵ تیم از چهارمحال وبختیاری در رشته‌های مختلف ورزشی به المیپاد استعدادهای برتر ورزشی در سایر استان‌ها خاطرنشان کرد: برای اعزام این ورزشکاران، نیاز به هماهنگی و همکاری بین بخشی است.

رییس هیأت انجمن‌های ورزش‌های رزمی چهارمحال و بختیاری همچنین در این نشست اظهار داشت: هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور در رشته AMMA در روزهای ۲۶ تا ۲۸ مهرماه در بخش بانوان و ۲۹ مهرماه تا یکم آبان‌ماه در بخش آقایان در سالن شهدای دانش‌آموز با حضور ورزشکاران منتخب کشور در شهرکرد و در قالب ۳۳ تیم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/