شناسهٔ خبر: 75231034 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مقام فلسطینی: طوفان‌الاقصی نقطه عطف تاریخی برای ملت فلسطین است

تهران – ایرنا- نایب رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین گفت که عملیات طوفان‌الاقصی تحول و نقطه عطفی تاریخی برای مردم ستمدیده فلسطین است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز چهاشنبه ایرنا، «حسن خریشه» نایب رئیس دوم مجلس قانونگذاری فلسطین در گفت وگو با خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، با اشاره به سخن شهید «یحیی سنوار» فرمانده ارشد فقید جنبش حماس مبنی بر اینکه «جهان روی سر اشغالگران خراب خواهد شد»، تاکید کرد که رژیم اسرائیل «منزوی شده و با ملت های جهان اختلاف پیدا کرده است.

وی افزود: در طول دو سال گذشته، اشغالگران با حمایت آمریکا و غرب، از تمام ظرفیت‌های مخرب خود استفاده کرده‌اند و هزاران غیرنظامی در غزه، از جمله نوزادان، کودکان و زنان را به شهادت رسانده اند و خانه‌ها، مؤسسات، مساجد و کلیساها را ویران کرده‌اند و روزنامه‌نگاران، امدادگران و پرسنل بخش بهداشت را هدف قرار داده‌اند، اما در دستیابی به اهداف خود شکست خورده‌اند.

خرشیه اظهار داشت که اشغالگران به گرسنگی دادن، کوچاندن و بهره برداری از عوامل مزدور خود علیه اهالی نوار غزه متوسل شده اند.

به گفته وی، طرح ترامپ - نتانیاهو امروز با بهره برداری از سران عرب برای فشار بر مقاومت مطرح شده است، اما مقاومت مسئولانه پاسخ داده و مسائل اساسی را از محتوای سیاسی جدا و تأکید کرده است که حاکمیت و اینکه چه کسی غزه را اداره خواهد کرد، یک مسئله ملی تمام عیار است و همه فلسطینی‌ها باید در این تصمیم شرکت داشته باشند.

وی از همه نیروها و جریان های فلسطینی و آزادگان جهان خواست تا برای مقابله با حمله شدید جاری علیه ملت فلسطین متحد شوند.

خریشه تأکید کرد که مبارزه ملت فلسطین با اشغالگران، مانند ۷۷ سال گذشته، ادامه خواهد یافت.

وی در پایان به شهدای ملت فلسطین و رهبران بزرگ فلسطینی، لبنانی‌ و یمنی درود و تهنیت فرستاد و تاکید کرد که پیروزی از آن فلسطین، نوار غزه و همه آزادگان جهان است که با شعار «فلسطین آزاد باید گردد» در کنار ملت فلسطین ایستاده اند.