شناسهٔ خبر: 75223169 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفت‌و‌گو دانشجو مطرح شد:

مجمع نمایندگان مردم استان کرمان مخالف تداوم اجرای طرح کدینگ سوخت است / وزارت نفت باید طرح کدینگ را حذف کند

سخنگوی مجمع نمایندگان مردم استان کرمان اعلام کرد : نمایندگان مردم استان کرمان مخالف تداوم اجرای طرح کدینگ سوخت هستند و خواهان حذف و توقف اجرای این طرح در استان کرمان از سوی وزارت نفت می باشند.

صاحب‌خبر -

مجمع نمایندگان مردم استان کرمان مخالف تداوم اجرای طرح کدینگ سوخت است / وزارت نفت باید طرح کدینگ را حذف کند

بهنام سعیدی سخنگوی مجمع نمایندگان مردم استان کرمان در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اعلام کرد: نشست اعضای مجمع نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس با حضور محمد علی طالبی استاندار کرمان در فضایی صمیمانه و همدلانه در تهران برگزار و موضوعات کلان و مختلف شهرستان‌های مختلف استان مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: در این جلسه اعضای مجمع نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس، با توجه به مشکلات عدیده ایجاد شده در خصوص اجرای طرح کدینگ سوخت برای مردم نقاط مختلف استان خصوصا مناطق جنوب و شرق، مسافران و گردشگران سایر استان‌ها و کشاورزان، خواهان حذف و توقف فوری اجرای این طرح در استان کرمان از سوی وزارت نفت شدند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: موضوع طرح کدینگ سوخت تبدیل به یک معضل جدی برای مردم استان در انجام امور روزمره شان شده و مقرر شد تا استاندار و مجمع نمایندگان پیگیری‌های لازم را از طریق وزیر نفت، به صورت پیگیری ویژه به عمل آورند.

 

وی گفت: کلیه نمایندگان مردم استان در مجلس به همراه استاندار کرمان موافق حذف طرح کدینگ سوخت به منظور رفاه مردم و رفع مشکلات موجود هستند.

 

نماینده جیرفت و عنبرآباد با بیان اینکه این جلسه بیش از سه ساعت طول کشید، افزود: در این نشست بر افزایش تعامل بین استاندار و نمایندگان مردم برای پیشبرد اهداف کلان و پیشرفت استان در ابعاد مختلف تاکید شد.


وی گفت: در این جلسه اعلام شد که متاسفانه برخی از مصوبات سفر وزرا و معاونین رییس جمهور که تا کنون به استان کرمان سفر کرده‌اند هنوز از سوی وزارتخانه‌ها به ثمر و نتیجه نرسیده و در این راستا قرار شد از سوی نمایندگان و استاندار کرمان پیگیری مجدانه جهت رفاه مردم و رفع مشکلات صورت بگیرد.

 

وی بیان کرد: همچنین مقرر شد تا از این پس جلسات شورای معادن استان کرمان حتما با حضور ناظرین معرفی شده از سوی مجلس جهت اثربخشی بیشتر برگزار شود.

 

سعیدی گفت: در این نشست مقرر شد از این پس هر دو هفته یک بار جلسات منظم اعضای مجمع نمایندگان با استاندار برگزار شود؛ وضعیت کشاورزی استان در حوزه سوخت، آب، نهاده‌ها و وام‌ها خوب نیست و در این خصوص نیز مقرر شد پیگیری‌های دوجانبه صورت پذیرد.