شناسهٔ خبر: 75222912 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان:

گذر صنایع دستی به پاتوق هنردوستان تبدیل می‌شود

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: رویدادهای صنایع دستی به‌صورت هفتگی در گذر صنایع دستی برگزار می‌شود تا علاوه بر معرفی صنایع دستی، پاتوقی برای علاقه‌مندان به این هنر باشد و شاهد بلوغ و نبوغ جدید در حوزه اجتماعی‌سازی، عمومی‌سازی و احیای صنایع دستی باشیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _سه‌شنبه، پانزدهم مهر_ در آیین افتتاح رویدادهای گذر صنایع دستی همزمان با سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار کرد: از سال اول فعالیت شورای اسلامی شهر، دغدغه جدی نسبت به حوزه صنایع دستی داشتیم، پیگیر مکانی برا استقرار هنرمندان در قالب یک موزه زنده بودیم که در اختیار قرار گرفتن خانه هریتاژ برای استفاده استادکاران صنایع دستی مصوب شد.

وی افزود: در فضای عمومی شهر مکانی را برای معرفی صنایع دستی و برگزاری رویدادها نداشتیم، همچنین مکانی که به‌لحاظ نام‌گذاری در شان حدود یک سوم از آثار صنایع دستی ثبت شده بین‌المللی متعلق به اصفهان باشد را نداشتیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: در شورای نام‌گذاری به‌همراه همکارانم در شهرداری تصمیم گرفتیم گذری در پارک شهید رجایی واقع در قلب شهر و در مرکز دولت‌خانه صفوی تحت عنوان گذر صنایع دستی ایجاد شود، که یک تیر و سه نشان است.

صالحی ادامه داد: معبری به‌نام صنایع دستی با حضور المان‌ها و معرفی ریشه‌های مهم‌ترین هنرهای صنایع دستی داشته باشیم، همچنین با استفاده از این المان‌ها صنایع دستی ممتاز را معرفی کنیم و مکانی برای فعالیت هنرمندان و عرضه دائمی محصولات داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برگزاری رویداد امروز بعد از اینکه گذر در خرداد افتتاح شد، تکمیل آن سه هدف بود که برقرار کردیم، گفت: رویدادهای صنایع دستی به‌صورت هفتگی در گذر صنایع دستی پارک شهید رجایی حدفاصل چهارباغ و خیابان باغ گلدسته برگزار می‌شود تا علاوه بر معرفی صنایع دستی، پاتوقی برای علاقه‌مندان به این هنر باشد و شاهد بلوغ و نبوغ جدید در حوزه اجتماعی‌سازی، عمومی‌سازی و احیای صنایع دستی باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: امیدوارم گذر صنایع دستی با توجه اینکه در بافت تاریخی نیز قرار دارد، به یکی از مقاصد گردشگری داخلی و خارجی تبدیل شود.