شناسهٔ خبر: 75220752 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آفریقای جنوبی: اسرائیل سال‌ها از مجازات فرار کرده است

تهران- ایرنا- مدیر کل روابط بین‌الملل و همکاری وزارت خارجه آفریقای جنوبی با اشاره به ارتکاب جنایت‌های بی‌شمار رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که این رژیم سالهاست از مجازات فرار می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، «زین دانجور» مدیر کل روابط بین‌الملل و همکاری وزارت خارجه آفریقای جنوبی گفت: اسرائیل سال‌هاست از مجازات به خاطر جنگ‌های خود، فرار کرده است.

وی افزود: نابودی ملت فلسطین به صورت هدفمند در حال انجام است.

این مسئول آفریقای جنوبی تأکید کرد: صلح باید عادلانه باشد و حق بازگشت آوارگان فلسطینی را شامل شود.

در همین ارتباط، اخیرا بیش از سه هزار نفر از فعالان، سازمان‌های مردم نهاد و احزاب سیاسی آفریقای جنوبی با برگزاری تظاهرات در خیابان‌های شهر کیپ‌تاون، از دولت این کشور خواستند روابط تجاری و دیپلماتیک خود با اسرائیل را به دلیل جنگ غزه قطع کند و سفارت این رژیم را در «پرتوریا» ببندد.

این تظاهرات که یکی از بزرگ‌ترین راهپیمایی‌ها در حمایت از فلسطین در ماه‌های اخیر در آفریقای جنوبی بود، با حضور گسترده سازمان‌های حامی فلسطین، احزاب سیاسی، گروه‌های اسلامی و مسیحی برگزار شد. شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین شعارهایی در حمایت از غزه سردادند و خواستار اقدامات عملی به‌جای نمایشی برای حمایت از مردم مظلوم غزه شدند.

در پایان این تظاهرات، معترضان، توماری حاوی مطالبات خود در ارتباط با رژیم اشغالگر را به مجلس نمایندگان آفریقای جنوبی تسلیم کردند.