شناسهٔ خبر: 75219454 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استقبال کشورهای اروپایی و قاره آمریکا از بازارهای صادراتی رب ارومیه

برنا- گروه استانها: سخاوت خیرخواه، سرپرست اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی، در بازدید از کارخانه آروم‌ادا ضمن گفت‌وگو با مدیرعامل این واحد تولیدی، از نزدیک در جریان روند فعالیت و فرآیند طرح توسعه این مجموعه قرار گرفت. برنا- گروه استانها: سخاوت خیرخواه، سرپرست اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی، در بازدید از کارخانه آروم‌ادا ضمن گفت‌وگو با مدیرعامل این واحد تولیدی، از نزدیک در جریان روند فعالیت و فرآیند طرح توسعه این مجموعه قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان‌غربی ؛ مدیرعامل کارخانه آروم‌ادا در این بازدید با اشاره به سابقه ۳۷ ساله فعالیت این مجموعه گفت: «تولید در کارخانه از شهریورماه سال ۱۳۷۰ آغاز شد و در همان سال نخست، تولید رب و خیارشور را با ظرفیت ۸ میلیون قوطی آغاز کردیم. این کارخانه در سال‌های ابتدایی با خرید ۱۴ هزار متر و سپس با توسعه انبارها، در مجموع به ۵۲ هزار مترمربع فضای تولیدی دست یافت.»

وی با اشاره به سابقه صادرات این برند افزود: «اروم‌ادا از نخستین واحدهای غذایی کشور بود که موفق به صادرات مستقیم به آمریکا شد. همچنین در سال ۱۳۷۲، صادرات به عربستان سعودی را آغاز کردیم که تا پیش از وقایع سیاسی آن سال ادامه داشت. علاوه‌براین، سوئد، استرالیا، کانادا، بحرین، روسیه و ایتالیا از بازارهای مهم صادراتی ما بوده‌اند.»

انتهای پیام