شناسهٔ خبر: 75219300 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

عضو حزب‌الله: اجرای طرح ترامپ درباره غزه برای لبنان پیامد خواهد داشت

عضو شورای سیاسی حزب‌الله هشدار داد که در صورت اجرای طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه، احتمال تشدید نظامی از سوی رژیم صهیونیستی علیه لبنان وجود دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «محمود قماطی»، عضو شورای سیاسی حزب‌الله در مصاحبه‌ای با رادیو «اسپوتنیک» درباره طرح ترامپ برای پایان دادن به جنگ در غزه و پیامدهای آن بر لبنان سخن گفت. 

او خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آن یعنی ایالات متحده، با وجود فشارهای سنگینی که ارتش صهیونیستی در غزه و کرانه باختری متحمل شده، در صورت اجرای این طرح احتمالاً دست به تشدید نظامی در لبنان خواهند زد.

قماطی افزود که پس از پایان جنگ در غزه، آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی و شدت گرفتن فشارهای سیاسی، بین‌المللی و منطقه‌ای بر لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله افزایش خواهد یافت. 

وی تأکید کرد که حزب‌الله آمادگی کامل برای مقابله با هر جنگ بزرگ جدید علیه لبنان را دارد و می‌تواند با فشارهای سیاسی از همه طرف‌ها روبه‌رو شود. اما ضمن حفظ آمادگی نظامی تلاش دارد در فضای داخلی لبنان با انعطاف و همکاری عمل کند تا بتواند در برابر هر جنگ احتمالی رژیم اشغالگر ایستادگی کند.

انتهای پیام