شناسهٔ خبر: 75219019 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس پلیس فتا مازندران خبر داد

دستگیری ۸۳۳ نفر متهم با جرایم سایبری در مازندران

رئیس پلیس فتا مازندران گفت: در نیمه نخست سال‌جاری، بیش از سه هزار فقره کشف وقوع جرایم سایبری در استان ثبت شده که در این ارتباط ۸۳۳ نفر دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از خبرگزاری پلیس استان، داود صفاری‌زاده از افزایش ۱۵ درصدی تماس‌های مردمی با مرکز فوریت پلیس فتا در نیمه نخست سال‌جاری خبر داد و اظهار کرد: بیش از ۱۶ هزار تماس تلفنی با شماره ۰۹۶۳۸۰ ثبت شده که نشان‌دهنده رشد اعتماد عمومی و افزایش آگاهی نسبت به جرایم سایبری است.

وی با اشاره به اینکه در همین مدت، بیش از ۷۹ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری‌شده به حساب مالباختگان بازگردانده شد، افزود: این مرکز به‌صورت شبانه‌روزی فعال است و در مواردی که شهروندان ظرف یک ساعت تماس بگیرند، همکاران ما اقدام به تعلیق و مسدودی حساب‌های بانکی مرتبط با کلاهبرداری می‌کنند.

رئیس پلیس فتا مازندران با اشاره به افزایش ۲۱ درصدی کشف وقوعات جرایم سایبری گفت: در نیمه نخست سال‌جاری، بیش از سه هزار فقره پرونده ثبت شده و ۸۳۳ نفر در ارتباط با این جرایم دستگیر شدند.

صفاری‌زاده از رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی نیز خبر داد و بیان کرد: در یکی از این پرونده‌ها، سایتی با وعده فروش موبایل ارزان‌تر از بازار، اقدام به دریافت وجه از شهروندان کرده بود که متهمان آن توسط پلیس فتا استان شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی همچنین به پرونده اسکیمینگ کارت‌های بانکی اشاره و مطرح کرد: در این پرونده، تاکنون حدود ۴۰۰ مالباخته در سطح کشور شناسایی شده‌اند.

این مسئول از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۴۷ باند کلاهبرداری سایبری در مازندران شناسایی و متلاشی شده‌اند، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی جرایم اینترنتی، رسیدگی به این پرونده‌ها در استانی انجام می‌شود که متهمان در آن دستگیر شده‌اند.