شناسهٔ خبر: 75218473 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با رکنا؛

دستگاه دیپلماسی وارد میدان شود

رکنا اقتصادی: روح‌ الله جانی‌ عباسپور تأکید کرد چنانچه رانندگان ایرانی قوانین افغانستان را رعایت کرده‌اند، دستگاه دیپلماسی کشور باید تسهیل‌گر حل این مسئله باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار رکنا با اشاره به ادامه مشکلات رانندگان و کامیون‌داران ایرانی در مرز افغانستان، گفت: وزارت امور خارجه باید به‌صورت فعال برای حل این موضوع وارد عمل شود و از ظرفیت‌های دیپلماتیک کشور برای رفع موانع استفاده کند.

نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس دوازدهم اظهار کرد: توقف طولانی کامیون‌ها در مرز میلک و نیمروز مسئله‌ای است که باید با گفت‌وگو و هماهنگی مستقیم میان مقامات دو کشور برطرف شود.

جانی‌عباسپور افزود: انتظار می‌رود وزارت امور خارجه در جهت تسهیل امور و بازگشت سریع روند عادی حمل‌ونقل، نقش فعالی ایفا کند.

نماینده مردم بوئین‌زهرا در مجلس تصریح کرد: کمیسیون عمران مجلس نیز به‌صورت جدی پیگیر این موضوع است و جلساتی برای بررسی ابعاد مختلف مشکل کامیون‌داران در حال برگزاری است. 

وی ابراز امیدواری کرد با ورود جدی دستگاه دیپلماسی و هماهنگی وزارت راه و شهرسازی، گمرک و سازمان راهداری، این مسئله در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان تأکید کرد: همکاری و تعامل سازنده میان ایران و افغانستان می‌تواند ضمن رفع موانع فعلی، مسیر تجارت و ترانزیت را پایدارتر کند و از بروز مشکلات مشابه در آینده جلوگیری نماید.

برچسب‌ها: