شناسهٔ خبر: 75213691 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پورمحمدی: آن چه که فدراسیون کشتی بخواهد را فراهم می‌کنیم/امیدوارم برای حق پخش توافق کنند

تهران- ایرنا- معاون رئیس‌جمهور و و رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: وظیفه سازمان برنامه و بودجه و دولت است که با دست باز، کشتی ایران را در اولویت‌های ملی قرار دهند. هر چیزی فدراسیون کشتی بخواهد را برای آنها فراهم می‌کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، سید حمید پورمحمدی معاون رئیس‌جمهور و و رئیس سازمان برنامه و بودجه، در بازدید از فدراسیون کشتی و در جمع خبرنگاران درباره افتخارات کشتی، اظهار داشت: به احمد دنیامالی وزیر ورزش و علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی تبریک می‌گویم. گاهی خداوند گوهر را به دست کسی می‌دهد و آن فرد گوهر را خاکستر می‌کند. گاهی کسانی هستند که حتی از خاکستر، زر می‌سازند. حوزه ورزش، به‌ویژه کشتی، از هیچ، همه‌چیز می‌سازد.

وی افزود: وظیفه سازمان برنامه و بودجه و دولت است که با دست باز، این رشته را در اولویت‌های ملی قرار دهند. ما قبلاً پشتیبان این حوزه بودیم و الان محکم‌تر از آنها حمایت می‌کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال که اگر بخواهد یک خبر خوب به فدراسیون کشتی اعلام کند نیز گفت: هر چیزی که بخواهد را برای آنها فراهم می‌کنیم.

پورمحمدی همچنین در خصوص حمایت از تیم ملی فوتبال در جام جهانی خاطر نشان کرد: وظیفه ما هست از همه بخش‌های ورزشی کشور و از همه فدراسیون‌ها حمایت جدی کنیم تا بتوانند بدون دغدغه در صحنه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای بدرخشند و طبیعتا موضوع فوتبال هم همین گونه است و آنچه در توانمان باشد و مورد نیاز آنها باشد دریغ نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: آن چیزی که مهم است طبیعا تلاش ما بر آن خواهد بود که غیر از وضعیت جاری، عمده سرمایه‌گذاری دولت، مضاف بر بودجه جاری فدراسیون‌ها، در بخش‌هایی باشد که شانس توفیق شان در رقابت‌های بین‌المللی بیشتر باشد و امیدوارم فوتبال مانند کشتی بدرخشد و قطعا سازمان آنها را هم مورد حمایت قرار خواهد داد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص مصوبه حق پخش تلویزیونی مجلس شورای اسلامی نیز توضیح داد: به طور کامل در جریان این موضوع هستم و تقریبا الان ۱۵ سال است که بین حوزه ورزش و صدا و سیما اختلاف نظر وجود دارد. صدا و سیما انتظارش این است که آن در بخش تبلیغات اطراف زمین مشارکت کند و از این طرف هم حوزه ورزش انتظار حق پخش را دارد و بین دو مسئول گفت‌وگو می‌شود و امیدوارم یک توافقی بینشان شکل بگیرد که آنچه که حاصل مورد توافق این دو مقام محترم است همان را در بودجه سال آینده پیش‌بینی کنیم که هر دو بخش بتوانند بهره‌مند شوند.