شناسهٔ خبر: 75209077 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

رنجبر مطرح کرد

ترویج فرهنگ اهل بیت در دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری جشنواره امامت و مهدویت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، رویدادی بزرگ در جهت ترویج فرهنگ اهل بیت در واحد‌های مختلف این دانشگاه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، بیژن رنجبر در گفتگویی با اشاره به اینکه جشنواره امامت و مهدویت ایده و طرحی است که از سوی شهید طهرانچی با محوریت ترویج فرهنگ اهل بیت به ویژه فرهنگ مهدوی در دانشگاه آزاد اسلامی طی چند سال اخیر برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این جشنواره، گامی بلند در ترویج فرهنگ مهدویت در واحد‌های مختلف این دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه جشنواره امامت و مهدویت طی سال‌های اخیر در واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی، ریشه دوانده و استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته است، اظهار کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب در تعریف "فرهنگ" فرمودند، فرهنگ به معنای هوایی است که ما در آن تنفس می‌کنیم، امیدوارم با برگزاری دوره جدید جشنواره امامت و مهدویت؛ فعالیت‌ها هم دانشگاه آزاد و هم سایر دستگاه‌هایی که در برگزاری این جشنواره همکاری دارند معطوف به ترویج فرهنگ اهل بیت شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با توجه به اینکه شاهد روند رو به رشد شرکت کنندگان در جشنواره‌هایی که به میزبانی واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در قالب این جشنواره برگزار می‌شود هستیم، امیدوارم هر سال که این جشنواره برگزار می‌شود اثرات موثرتری با خود به همراه داشته باشد.

رنجبر با بیان اینکه نیاز است رشته‌های بیشتری به این جشنواره در دوره پنجم اضافه شود، گفت: رشته‌های جدیدی همچون هوش مصنوعی نیار است مورد توجه قرار گیرد و در صورت نیاز به محور‌های جشنواره اضافه شود.

گفتنی است؛ پنجمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت امسال نیز در سه بخش دانشگاهی، دانش آموزی  و آزاد از ۱۳ رجب در مشهد مقدس آغاز و در سالروز ولادت حضرت ولیعصر (عج) در شهر مقدس قم به کار خود پایان می‌دهد.

انتهای پیام/